Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittare rasar mot TV4 – nya bilderna på Christian Bauer rör upp känslor

30 apr, 2024, 18:30 
Tittarna är inte nöjda med TV4:s beslut.
Annons

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren träffades via gemensamma vänner. I dag har de varit ett par i över tre år, med en kärlek vars flamma aldrig tycks falna och med lågor så intensiva att de dansat hela vägen fram till altaret.

TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendetBrand logo
TV: Se Biancas panik inför Christian Bauer – Pernillas reaktion på beteendet

Som make har Christian bevisat att ord som ”i nöd och lust” inte bara är snack, utan något som man verkligen ska ta på allvar och visa genom att finnas vid sin hustrus sida i alla väder.

Det är därför som han skymtats i publiken när Pernilla hållit låda i Allsång på Skansen, befunnit sig på flera av hennes föreställningar och uppmuntrande klappat i takt och skrattat åt sin älskade hustrus humor.

Annons
Christian Bauer
Christian Bauer applåderar åt Pernilla Wahlgrens briljans i Allsång på Skansen.Karin Törnblom/TT

Dök upp i Fångarna på fortet

Som make till Pernilla Wahlgren har Christian Bauer fått något av en egen liten kändiskarriär och i gemensam trupp har de gästat folkkära program som Carina Bergfeldts talkshow.

Det har gjort att andra fått upp ögonen för Christian, velat rekrytera honom till diverse program, och när nya säsongen av Fångarna på fortet gick upp i rutan visade det sig att TV4 lyckats.

I lördagens avsnitt kunde man se hur Pernillas make kämpade sig fram på Fort Boyard, slet och hade sig för att hjälpa sitt lag att roffa åt sig så många nycklar som möjligt.

Annons

Tittarnas kritik mot TV4

Men när avsnittet nu sänts är det tydligt att Christians medverkan medfört en viss kritik. Flera tittare undrar vad han gör på Fort Boyard, då de anser att han inte ”gjort sig känd för någonting särskilt”.

”Varför ta med någon som inte gjort sig känd på egen hand utan åkt räkmacka in i eliten”, skriver en upprörd tittare.

”Är de nu ni börjar släppa in okända personer?”, skriver en annan.

Christian Bauer
Christian Bauer i Fångarna på fortet.TV4

Foto: TT/TV4

Annons