Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarfavoriten Vilket liv! kommer tillbaka – efter succén på TV4

14 apr, 2023, 13:30 

Vilken lycka!

Annons

I fjol hade programmet Vilket liv! premiär på TV4, med Renée Nyberg i spetsen. Där hyllades kända svenskar av vänner och familj, och deras karriär synades i sömmarna.

När det försvann lämnade det ett stort tomrum i tablån. Men nu kommer ett glädjebesked – en ny säsong spelas in!

David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med RenéeBrand logo
David Hellenius ärliga ord: Därför jobbar han inte ihop med Renée

Avslöjar: Vilket liv kommer tillbaka efter succén

I premiärsäsongen var det Lena Philipsson, Robert Gustafsson, Suzanne Reuter, Björn Skifs och Tommy Körberg som fick slå sig ned på teatern och invänta en genomgång av sitt livsverk. De var helt ovetandes om vad som skulle hända, men det blev minst sagt en positiv upplevelse.

Programmet mottog jubel från tv-tittarna, och många menade att det var just detta som saknats i rutan. Men efter fem avsnitt var det borta, och tittarna lämnades snopna hemma. Ännu har inget nytt besked kommit från TV4 om en andra säsong, men nu kommer ledtrådar som avslöjar att en ny säsong spelas in just nu.

Annons

En sajt som söker publik till tv-inspelningar har nämligen lagt upp flertal annonser där de söker folk som vill se när Vilket liv spelas in på Oscarsteatern. Där avslöjas det också att Renée Nyberg är kvar som programledare – till mångas stora glädje!

Renée Nyberg och Tommy Körberg.
Renée Nyberg och Tommy Körberg.

Björn Skifs stora överraskning i Vilket liv

Svensk Damtidning har sökt TV4 som i nuläget inte kommenterat uppgifterna. Men för den som inte kan bärga sig inför premiären, vars datum ännu är okänt, finns det alltså nu chans att se spektaklet live.

Förra säsongen präglades av överraskningar, skratt, tårar och känslor i överflöd. Vi såg också sidor av de folkkära kändisarnas liv som vi vanligtvis inte gör. Under Björn Skifs hyllning dök plötsligt sönerna Oliver och Jonathan upp, som annars håller sig under radarn.

Vilka profiler som får äran att slå sig ned på Oscarsteatern framför Renée och publiken är i skrivande stund oklart. Men visst finns det en hel drös att välja på – och efter fjolårets succé tvekar man nog inte på att ställa upp!

Foto: TT/TV4

Annons