Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilska efter beslutet i Bonde söker fru – nu ryter dottern Veronica ifrån

17 nov, 2023, 11:00 

Bonden Mikaels dotter Veronica har fått nog – efter tittarnas kritik.

Annons

Programledaren Linda Lindorff har som så många gånger förr begett sig ut i landet, sökt upp bönder som tröttnat på singellivet och nu längtar efter att träffa den stora kärleken.

Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”Brand logo
Ilskan efter Helenas regelbrott i ”Bonde söker fru”

I passagerarsätet sitter tv-tittarna, följer varje steg som bönderna tar, har åsikter om hur de gör sina kärleksval och i vissa fall tycks några ha svårt att acceptera det som pågår i Bonde söker fru.

En av bönderna som medverkar i årets säsong är den händiga Michael Klingstedt från Falköping, en 57 år gammal snickare som startade en av Sveriges första strutsfarmer 1995.

Linda Lindorff
Programledaren Linda Lindorff är tillbaka bland sina älskade bönder i Bonde söker fru.

Tittarnas ilska efter beslutet

Han har, likt som så många bönder före honom, fått ta del av brev skrivna av intresserade beundrare och behövt sålla mellan dessa för att uppnå det som så många hoppas ska vara sann kärlek.

Annons

Men när han nyligen valde bort beundraren Helena, var det många tittare som tyckte att han gjorde fel val och i programmets kommentarsfält på Facebook vädras nu missnöjet.

”Hmm så tråkigt. Tyckte dom passa ihop. Tror inte Micke vet vad han gjort haha”, skriver en person.

”Han väljer bort den absolut finaste tjejen, ofattbart!”, skriver en annan.

”Tyckte att hon aldrig fick chansen att visa vem hon var”, skriver en tredje.

Dottern Veronica ryter ifrån

Många har även reagerat över att Mikaels barn inte fick prata med Helena i programmet och många tror att det kan ha påverkat hans beslut. Nu har dottern Veronica tröttnat på alla spekulationer och rykten som pågår i kommentarsfältet.

”NEJ det hade absolut ingenting med att vi inte pratade med henne då det var PRODUKTIONEN som bestämde vilka jag och min syster Jolene skulle prata med”, skriver hon och fortsätter:

”Pappa gjorde sitt val på sina grunder och varken jag eller min syster haft ETT ENDA ORD med i hans val. Han har fått sköta allt precis själv och vi har bara stöttat han i dom valen han gjort då det är HANS val och HAN som skulle hitta en tjej”.

Michael Klingstedt i Bonde söker fru
Michaels dotter Veronica har tröttnat på tittarnas kritik.

Foto: TT/TV4

Annons