Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna reagerar kraftigt efter bilderna på GW i TV4 – stora ilskan: ”Respektlöst”

14 mar, 2024, 07:30 
Tittarna är inte nöjda med programledarnas beteende under intervjun med Leif GW Persson.
Annons
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Nyhetsmorgon är ett program som inte är rädd för att blanda högt och lågt. Ibland handlar det om matlagning, ibland underhållning och ibland så handlar det om krimfall.

När det kommer till det sistnämnda ämnet, är det ofta kriminologen Leif GW Persson som gästar studion, berättar om diverse brottsmål och ger sina detaljerade krimanalyser.

Leif GW Persson i Nyhetsmorgon
Leif GW Persson var under onsdagen på plats i Nyhetsmorgon för att dela med sig av sina kunskaper.TV4

Leif GW om rollen i Nyhetsmorgon

Hos tittarna har han under åren blivit en storfavorit. GW själv tycker det är kanon att titt som tätt besöka studion och har inga planer på att sluta dela med sig av sin kunskap.

Annons

– Man måste ha något att göra. Jag vill ha lagom mycket att göra och det här på fyran är lagom för mig och jag får prata om saker som jag är svårt förtjust i, säger Leif GW Persson till Svensk Damtidning.

Tittarnas ilska efter intervjun i TV4

Under onsdagen var han åter på plats. Den här gången matades han med frågor av programledarduon Soraya Lavasani och Anders Pihlblad, som sedan tittarna fick veta svaret på.

Dock var inte alla nöjda med intervjun. I TV4:s kommentarsfält i sociala medier är det några som reagerat på Sorayas och Anders beteende och som nu vädrar sin ilska:

”Så irriterande det är att ni programledare så ofta pratar i mun på den som ni pratar med. T.ex. just nu med G.W. Låt era gäster tala färdigt, iaf jag uppskattar att höra vad den man samtalar med har att säga”, skriver en person.

Annons

”Jag tycker det är bra att inte avbryta en inbjuden gäst när han talar. Respektlöst och det blir svårt att höra vad någon säger”, skriver en annan.

”Fina förmiddagar med er alla men försök med någon extra minut eller så med GW blir tyvärr ofta ett forcerat avslut”, skriver en tredje.

Soraya Lavasani
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad får kritik efter intervjun med Leif GW Persson i TV4.TV4

Foto: TV4

Annons