Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilska efter Jonas Gardells beteende i tv: "Så otrevlig – stängde av tv:n"

20 mar, 2023, 16:00 
Jonas Gardell

Jonas Gardell har fått tittarna emot sig efter ett utbrott.

Annons

Jonas Gardell och Mark Levengood fick hela befolkningen att sätta kaffet i vrångstrupen i början av året.

De hade varit ett par i 37 år, gifta i 11, när de plötsligt gick ut med att de skulle separerar. Mark och Jonas skrev på Instagram att de inte längre var ett kärlekspar, men att det än så länge inte var aktuellt med någon skilsmässa.

”Det är med sorg och stark overklighetskänsla som jag berättar att Mark och jag har separerat. Vi ska inte skilja oss, men har inte längre en kärleksrelation utan ska försöka vara vänner", skrev Jonas.

Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihopBrand logo
Mark Levengood & Jonas Gardell separerar – efter 37 år ihop

Jonas Gardell utskälld efter beteendet i Nyhetsmorgon

Nyligen var Jonas gäst i Nyhetsmorgon för att prata om sin nyskrivna monolog som ska sättas upp på Intiman i höst. Men programledaren Jenny Alversjö kunde självfallet inte låta bli att komma in på ämnet Mark.

Annons

Och då markerade Jonas väldigt tydligt för Jenny vad han tyckte om hennes nyfikenhet.

– Mark och jag kunde inte reglera vår relation (när de blev tillsammans, reds amn.), så vi var tvungna att rita vår egna karta. Nu har vi sagt "fuck it", vi har fortfarande rätt att rita vår egna karta, och bestämma på vilka villkor vi är ihop, konstaterar han och fortsätter:

– Vi hör ihop alldeles oavsett. Vi ska fortsätta vara gifta, men fundera ut vad vårt äktenskap är idag. Och det ska ni skita i.

"Han är otrevlig"

Hårda ord från Jonas – och inte så populära bland tittarna. I vårt kommentarsfält på Facebook tog de flesta Jennys parti.

"Har den karl varit trevlig någon gång? Bäst att han stannar i sitt bo och inte ger några intervjuer", skriver en användare.

"Bara för att man skrivit ett par bra böcker betyder inte att man är trevlig som person. Det finns ingen anledning att beundra en person som är otrevlig", skriver en annan.

"Usch, vi klarade knappt att kolla", skriver en tredje.

"Han behöver ju inte medverka i tv då om han blir kränkt av frågorna, men uppmärksamhet vill han ha, men frågorna vill han bara ska handla om vad han själv tycker är bra", skriver en fjärde.

"Jag stängde av TV:n. Så egotrippad människa! Tror att bara hans uppfattning är den rätta för alla", skriver en femte.

Annons