Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tittarilska efter scenerna i TV4 – har fått nog av beteendet: ”Pinsamt”

28 jun, 2024, 16:30 
Tittarna är inte nöjda med det som hände i Nyhetsmorgon under torsdagens sändning.
Annons

Maria Forsblom är säkerheten själv. Hon har jobbat med Nyhetsmorgon i flera år och vet vad som krävs för att förmedla nyheter på ett stabilt sätt, intervjua personer och se till så att de morgonpigga tittarna blir underhållna.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Nu råder det semestertider och hon har fått en ny parhäst vid sin sida. Efter fem-profilen Axel Pileby har hoppat in i Nyhetsmorgon, något som fått tittarna att jubla och hylla TV4:s beslut.

Under torsdagens sändning kamperade de ihop, stod sida vid sida och pratade om nyhetsläget i Sverige, bjöd på det ena och det andra och navigerade skickligt i det snåriga nyhetsklimatet.

Annons
Maria Forsblom och Axel Pileby
Maria Forsblom och Axel Pileby i Nyhetsmorgon.TV4

Väder-Ingrids miss i TV4

Men det går inte att göra alla nöjda. Nyhetsmorgon sänds ju i hela landet och då är det några som tycker att de glöms bort, vilket inträffade under väderpresentationen i torsdagens program.

Då stod meterologen Ingrid och visade hur vädret skulle bli i Sverige. Hon drog lite lätt med handen över Sverige-kartan, visade var det skulle bli varmt och tog till orda:

– I dag får vi mellan 25 och 30 grader varmt i södra Sverige. Åk till stranden, ni som är lediga. Kusten också, vi har en del startmoln som kan dyka upp i dag och de dyker upp över inlandet främst, sa hon ledigt.

Annons

Kritiken mot Nyhetsmorgon

Problemet var bara att flera tittare tyckte att hon glömde bort södra Sverige. I TV4:s kommentarsfält på Instagram var det många som vädrade sitt missnöje efter presentationen.

”Kom igen Nyhetsmorgon nu glömde ni NORRLAND igen. Det är faktiskt pinsamt! Sverige är större än Stockholm. Ni måste lära er mer om hela Sverige”‚ skriver en person.

”Norra Sverige glöms alltid bort”, skriver en annan.

”Resten av Sverige då???”, skriver en tredje.

Foto: TV4/Instagram

Annons