Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilska efter SVT-stjärnans beteende i sändning: ”Måste sluta”

27 nov, 2023, 11:00 

Tittarna tycker att Fredrik Lindström går för långt i På spåret.

Annons

De känner varandra utan och innan. På spåret har gjort att en redan väletablerad vänskap blommat ytterligare och efter 15 säsonger ihop är det som att de hittat en unik jargong.

5 skandaler i "På spåret"!Brand logo
5 skandaler i "På spåret"!

Kristian Luuk har en lite allvarligare sida, Fredrik Lindström en lite mer humoristisk och lättsam som gör att de tillsammans kompletterar varandra på ett sätt som tv-tittarna ofta uppskattar.

– Det är få saker som är så beständiga. Många av dem som börjar titta nu är kanske runt 25, och det betyder att ”På spåret” har funnits i hela deras liv. Det har blivit som en vuxenritual att börja titta, och särskilt i oroliga tider vill man att saker ska vara trygga, har Kristian Luuk sagt.

Annons
Kristian Luuk och Fredrik Lindström
Kristian Luuk och Fredrik Lindström i På spåret.

Kritiken mot Fredrik Lindström

Fredrik gillar att komma med lite instick mellan varven, visa sin spexiga sida och bjuder mer än gärna på ett skämt eller två. Ibland verkar det dock som att han tar det lite för långt för tittarna smak.

Efter senaste avsnittet har nämligen flera tittare reagerat i SVT:s kommentarsfält på Instagram och vädrat kritik om den humor som så ofta är en del av Lindströms programledarskap.

”Duktiga och trevliga deltagare, men Lindström måste ju sluta tramsa så mycket”, skriver en person.

”Han får ta och lära sig lite nya skämt – 'välkommen till fredagsunderhållning på svt' kör han varje vecka känns det som”, skriver en annan.

”Så himla mysigt ju”

Som så många gånger förr är humor något subjektivt. Alla kan inte tycka allt är roligt, och även om några är kritiska till Lindströms skämt i På spåret, är det också många som tycker att han är väldigt rolig.

”Älskar ju Fredrik Lindströms torra tramsande”, skriver en person.

”Men så himla mysigt ju!”, skriver en annan.

Fredrik Lindström
Fredrik Lindström.

Foto: TT/Instagram

Annons