Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarilska mot Tilde de Paula – fick stänga av efter inslaget i Efter fem: ”Så trist”

08 mar, 2024, 13:30 
Tittarna rasar efter Tilde de Paulas beteende i Efter fem.
Annons
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula EbyBrand logo
Agneta Sjödins ärliga ord om relationen till Tilde de Paula Eby

Det finns få programledare med samma erfarenhet som TV4-stjärnan Tilde de Paula. I flera år stod hon i Nyhetsmorgon med parhästen Peter Jihde och bjöd på det ena underhållande inslaget efter det andra.

I dag är hon inte längre en del av det morgonpigga nyhetsprogrammet. Sedan 2019 rattar hon i stället det kvällsvänliga aktualitetsprogrammet Efter fem, ett program som under åren fått mycket beröm och belönats med tv-priset Kristallen.

– Jag är väldigt glad i mitt jobb. Det är det bästa efter att få vara med min familj. Jag mäter karriären efter hur roligt jag har och hur glad jag är när jag jobbar. Och det är toppen, säger Tilde de Paula till Aftonbladet.

Annons
Tilde de Paula
Tilde de Paula en av TV4:s största stjärnor och rattar sedan 2019 aktualitetsprogrammet Efter fem.Karin Törnblom/TT

Tildes lycka – orden om Efter fem

För Tilde de Paula är Efter fem som hennes tv-bebis. Det var hon som startade satsningen, som hon i dag rattar med andra kända TV4-profiler som Anna Brolin, Axel Pileby och Henrik Alsterdal.

– Jag har ju gjort så otroligt många tv-produktioner. Allt har sin charm och utmaning, men ”Efter fem” är min tv-bebis. De senaste åren har jag gått mer åt att vara med och producera saker och ting, och det här är verkligen ett sådant projekt.

Annons

– Det innebär att det betyder extra mycket för mig när det är en idé av mig och de som står mig nära i arbetet. Då känns det otroligt varmt om hjärtat att det fungerar, säger Tilde.

Tittarilska mot Tilde de Paula

Under onsdagen var hon i sedvanlig ordning i studion och körde programmet ihop med kollegorna Henrik Alsterdal och Maximilian Artell.

Men efter sändningen blev det inte den hyllningskör som Tilde är van vid. I stället var det flera tittare som tyckte att hennes intervjuteknik inte var superbra den här gången och i kommentarsfältet var det många som vädrade sin ilska.

Annons

”Sluta avbryt jämnt människa (Tilde) försöker att se men det går inte, skriver en tittare.

”Jag tittar inte på Efter fem när Tilde är med pga hon avbryter jämt och ständigt. Så trist att hon blivit sån, skriver en annan.

”Tilde har varit så bra, men senaste tiden avbryter hon mitt i en intervju. Mycket synd!”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons