Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna i chock efter storbråket i Farmen: ”Helt otroligt!”

18 jan, 2024, 15:00 

Storbråket i Farmen chockar tittarna.

Annons

Ett gäng tappra svenskar har sökt sig till Farmen för att prova på det traditionella bondelivet. På gården tvingas de leva utan moderna bekvämligheter och skapa sig ett nytt liv.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Programledaren Anna Brolin agerar tävlingsledare, kommer med tydliga direktiv om hur bönderna ska klara diverse uppgifter och försöker på ett pedagogiskt sätt förklara tävlingsreglerna.

Samtidigt är programmet så mycket mer än bara ett gäng nya bönder som ska försöka tävla mot varandra. De måste också bo tillsammans, äta ihop och tillbringa mycket tid med varann.

Storbråk i Farmen

Då händer det att det ibland skaver lite, dispyter uppstår och deltagarna hamnar i munhugg och bråk.

Trots att säsongen knappt hunnit börja, har det redan uppstått flera bråk i årets säsong – och nu skakas programmet av ett nytt matbråk som fått flera tittare att reagera.

Annons

Allt började med att några tyckte att storbonden Yorgo hade taskig ton och kritiserade Ronja och Cornelia för hur de tvättat sina kläder.

Cornelia i Farmen
Cornelia var inte helt nöjd med stämningen under frukosten.

Hårda orden

Det resulterar i två läger. Jennifer tar Yorgos parti och tycker att Cornelia och Ronja är känsliga, att de känner sig attackerade så fort någon säger nånting.

Då eskalerar bråket ytterligare.

Till slut får bonden Magnus nog och säger att det är väldigt trist stämning. Samtidigt tycker han det är bra att saker och ting ventileras vid matbordet, så deltagarna inte sen går och pratar bakom ryggen på varandra.

– Det är ju det ni gör hela dagarna, det har jag fått höra från flera personer. Ni spenderar hela dagarna med att snacka skit om mig, säger då Cornelia.

– Du är inte så viktig! Du ÄR inte så viktig!, skriker Jennifer.

Jennifer i Farmen
Jennifer blev på dåligt humör och skällde ut Cornelia.

Tittarnas kritik

Alla konflikter i Farmen har nu fått tittarna att reagera. Flera personer tycker att det bråkas alldeles för mycket i årets säsong och i TV4:s kommentarsfält på Facebook är det flera som är upprörda.

”Vilket tråkigt gäng denna säsong!!!” skriver en person.

”Helt otroligt hur vuxna människor beter sej”, skriver en annan.

Foto: TV4

Annons