Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar efter bilderna i Nyhetsmorgon – hårda kritiken: ”Pinsamt att se”

06 feb, 2024, 16:30 
Tittarna kan inte längre hålla tyst – efter beteendet i TV4.
Annons

Nyhetsmorgon är som ett självspelande piano. Programledarna är bekväma i sina roller, trygga med sin jobbkollega och vet vad som krävs för att kunna förmedla nyheter på ett pedagogiskt sätt.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

De är också vana att navigera i ett nyhetsklimat som snabbt skiftar väder, med inslag som är rena rama solskenshistorier – eller inslag som går åt det mer stormigare och trista hållet.

Under måndagen gästades programmet av ingen mindre än skidlegendaren och tv-profilen Gunde Svan. De som följt med i svängarna vet att han har nära till skratt och gärna bjuder på sig själv, vilket han även gjorde i TV4:s direktsändning.

Annons
Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter
Rania Shemoun Olsson och Thomas ritter intervjuade under måndagen Gunde och Marie Svan.TV4

Tittarnas ilska mot TV4

Programledarna Rania Shemoun Olsson och Thomas Ritter satt i Nyhetsmorgon-soffan, ställde frågor till Gunde och hans fru Marie Svan och alla verkade ha en mycket trevlig stund.

Frågan var om inte stunden var lite för trevlig. Mitt under intervjun blev nämligen TV4 tvungna att bryta för reklam, något som både förvånade tittarna och fick många att reagera i programmets kommentarsfält på Instagram.

”Absolut de finaste gästerna på länge, synd att Tv4 klippte av för reklam, ingen respekt för varken gäster eller tv tittarna”, skrev en person.

Annons

Kritiken mot programledarna

Delar av kritiken riktades även mot programledarduon Rania och Thomas, som vissa av tittarna ansåg var dåligt pålästa.

”Om man intervjuar en så folkkär person och har reserchat så dåligt att vi hemma i soffan vet mer än programledarna , man skäms å programledarnas vägnar, vill inte hänga ut programledarna men reserchen bakom borde titta sig i spegeln”, skrev en person.

”Pinsamt att se/höra denna "intervju" och precis när Gunde skulle berätta något så klipper man av "tack för att ni kom". Bedrövligt”, skriver en annan.

Foto: TV4/Instagram

Annons