Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar efter bilderna i TV4 – fick stänga av tv:n: ”Nu lägger jag ner”

11 jan, 2024, 18:30 

Händelsen i Farmen blev för mycket för flera av tittarna.

Annons

Vissa människor vill inget hellre än att få vandra omkring bland djur och höbalar. I flera år har Farmen lockat nyfikna deltagare, alla ivriga att få prova på ett bondeliv som är fritt från elektricitet och rinnande vatten.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Sedan tre år tillbaka är det TV4-stjärnan Anna Brolin som axlar rollen som programledare, där hon med tydliga och bestämda direktiv ger de nyblivna bönderna uppgifter och förklarar tävlingsregler.

Men något som även hör programmet till är drama. Att samsas på en bondgård som nybliven bonde är inte helt lätt och ibland händer det att de inte orkar med varandra.

Anna Brolin
Anna Brolin är tillbaka som programledare i Farmen 2024.

Deltagarna ryker ihop direkt

Och nya säsongen har knappt hunnit börja innan det uppstår ett bråk. Den här gången handlar det om att deltagarna Desirée, Jennifer och Alessia inte orkar med Per Erikssons snarkande om nätterna.

Annons

– Jag har inte kunnat sova på flera nätter. Han är som en maskin. Han gör ingen paus. Han börjar snarka när han lägger sig och slutar när han vaknar, säger Alessia i programmet.

Det slutar med att Per bestämmer sig för att sova på en soffa i köket. Efteråt är han besviken att gruppen inte kunde lösa det på ett smidigare sätt och känner att de pratade bakom ryggen på honom.

– Jag blir fortfarande provocerad av det, att det blev en så stor grej. Det hade räckt om någon bara hade sagt till mig från start att ”det här funkar inte, hur ska vi lösa det?”.

Per Eriksson
Flera av deltagarna har svårt att sova på grund av Per Erikssons snarkningar.

Bonden ryter ifrån: ”Jävligt förbannad”

Per är långt ifrån ensam om att bli provocerad. Per Renström är inte heller helt nöjd med hur situationen hanteras och när han får höra att det även var livat nere i köket under natten blir han rosenrasande.

Annons

– Det här har gjort mig jävligt förbannad flera gånger, jag pratar om det här med snarkning. Jag tycker att det är för jävligt att kasta ut Per, lägga honom på soffan här nere och sen sitta och babbla hela jävla natten. Jag tycker det är skitdåligt, säger han och avbryts av Desiree som inte håller med:

– Jag blev irriterad. Han sa att vi hade tvingat ut Per, allt lät så jävla dramatiskt och hemskt – och det var verkligen inte så. Jag kommer inte ta någon skit som inte är sann. Ska man ta upp någonting så ska det vara korrekt information.

Per Renström
Per Renström är förbannad över hur situationen med Per Erikssons snarkningar hanterats.

Tittarna rasar efter händelsen

Händelsen har nu fått flera av tittarna att reagera. I TV4:s kommentarsfält på Facebook är det flera som är besvikna på scenerna i programmet och som tycker att det redan gått för långt.

”Jag brukar titta på farmen, men nu lägger jag ner”, skriver en person.

”Jaaha då va de färdigt. Nu startar visst mobbing o tjafs”, skriver en annan.

”Lär er visa hänsyn”, skriver en tredje.

Foto: TT/TV4

Annons