Tittarna rasar efter Arvingarnas beslut i TV4: "Besviken"

29 jun, 2022, 10:00 
AvIndra Nordemar

Tittarna riktar skarp kritik mot TV4 efter säsongsfinalen av Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!
Här är Sveriges 5 rikaste!

Under våren har tittarna återigen fått följa Arvingarna i deras musikprogram "fest på Lasseman altan". Men nu är det slut för i år.

Säsongen har gått i mål – men enligt tittarna fick programmet inget värdigt avslut. På sociala medier rasar nu besvikna fans.

Arvingarnas möte med Flamingokvintetten i rutan

Recept.se Nyhetsbrev

Dansbandet som är ett av Sveriges populäraste består som bekant av Casper Janebrink, Tommy Carlsson, Kim Carlsson och Lars ”Lasseman” Larsson. De har hållit i gång ända sedan 90-talet då de släppte Eloise som är en riktig sommardänga än i dag.

Men ett annat dansband som gjort storsuccé i Sverige genom åren är Arvingarnas "dansbandspappor" – Flamingokvintetten. Och i det sista avsnittet av festen på Lassemans altan möttes dansbanden.

Annons

Tittarilska efter TV4:s beslut i programmet

Men på Arvingarnas Instagram-konto är det nu många som kommer med klagomål.

”Vart tog farsorna vägen. Det är ju därför ni är där ni är nu Flamingokvintetten på våran tid var ju så jävla goa, har burit deras grejer när dom var på Grand i Länghem, mycket fina minnen därifrån, och alltid så genomtrevliga killar”, skriver en upprörd tittare.

Ja, det fansen menar är att de inte gavs tillräckligt med tid i rutan. Även på TV4:s Facebook-sida väller de kritiska kommentarerna in:

”Väntade på Flamingo!!!! Men det var ju knappt inget alls med dem. Stort Flamingofan och även Streaplers"

”Bra program men trodde att Flamingokvintetten skulle få sjunga en låt också”

"Trodde jag med blev lite besviken”

Foto: TT

Annons