Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar mot Jenny Alversjö – gick över gränsen med gästen: ”Olämpligt!”

11 mar, 2024, 13:00 
TV4-profilen Jenny Alversjö får hård kritik för sitt beteende i Nyhetsmorgon.
Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Jenny Alversjö är en klar favorit i Nyhetsmorgon. Med sin erfarenhet har hon skaffat sig en stor tillit hos tittarna och hon får ofta beröm för hur hon skickligt hanterar aktualitetsprogrammet blandning av höga och låga ämnen.

I söndags stod hon återigen i studion, navigerade mellan nyhetshändelser, musik, matlagning och underhållning, samtidigt som hon intervjuade gäster och pepprade dem med frågor.

Bland andra gästade journalisten Cecilia Uddén sändningen. Och det var i samband med den intervjun som Jenny efteråt fick kritik, då flera av tittarna tyckte att hon blev alldeles för personlig.

Jenny Alversjö
Jenny Alversjö får kritik för sitt beteende i Nyhetsmorgon.TV4

Kritiken mot Jenny Alversjö

I kommentarsfältet på TV4:s Instagram är det nu många som klagat på intervjun och kommit med en hel del kritik.

Annons

”Verkar inte som fantastiska Cecilia Uddén uppskattade hur Jenny tvunget skulle gå över gränsen och bli personlig på slutet”, skriver en person.

”Hon beskriver det på ett intressant sätt. Då måste Jenny krypa närmare på ett otrevligt personligt sätt. Det visas en bild på Cecilia och hennes partner. Det märks så tydligt att Cecilia inte är beredd att prata om de frågor Jenny har. Inte heller verkar Jenny fatta att det är olämpligt!!!”, skriver en annan.

”Jenny är bra”

Men det råder inte bara ris i kommentarsfältet. Flera tycker att Jenny Alversjö gör ett kanonjobb som vanligt och anser att kritiken är obefogad.

”Det är faktiskt ett nyhetsprogram. Vissa kan försöka vara lite positiva. Och Jenny är lika bra som alltid”, skriver en person.

”Ja det är hon. Jag tycker alla programledarna på nyhetsmorg är bra. Var och en på sitt sätt”, skriver en annan.

Foto: TV4/Instagram

Annons