Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar mot TV4 – efter händelsen i Nyhetsmorgon: ”Hur svårt kan det va”

21 feb, 2024, 14:00 
Tittarna är inte nöjda med det som händer i Nyhetsmorgon.
Annons
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Dag ut och dag in sitter de där, TV4-stjärnorna, och förklarar vad som händer i världen, bjuder på både underhållning och kunskap i det svårnavigerade nyhetsklimatet och försöker få folk att förstå världen.

De mest erfarna tittarna har även skaffat sig personliga favoriter bland programledarna. När Steffo Törnquist syns i rutan hurrar några, och när Jenny Alversjö dyker upp hurrar andra.

Det tittarna däremot inte hurrar över är TV4:s planering av Nyhetsmorgon. Flera har nämligen reagerat på att man inte skriver ut hålltider för inslagen, vilket gör att de inte riktigt vet när ett speciellt inslag kommer.

Annons
Steffo Törnquist
Steffo Törnquist har med sin erfarenhet blivit en storfavorit bland tittarna.TV4

Tittarna rasar mot TV4

När TV4 under gårdagen publicerade ett traditionsenligt ”god morgon”-inlägg på Facebook, kunde tittarna inte längre hålla igen och i kommentarsfältet uttryckte flera sin ilska över kanalens hantering av programmet.

”När ska ni börja med tidpunkter för de olika inslagen? Jag är säkert inte den enda som inte kan sitta framför TVn i 4 eller 6 timmar. Påstå inte att ni inte vet, för gästerna vet alltid när de ska vara med”, skriver en person.

”Instämmer till 100%. Tv4 bryr sig inte om oss tittare, känner jag. Hur svårt kan det va att ha en tablå med tid för de olika programpunkterna”, skriver en annan.

Annons

TV4:s svar

En tredje person stämmer in i kören, påpekar att man ”blir alldeles stel om man inte går ifrån ibland” och tycker att TV4 borde ta till sig av kritiken och lägga till hålltider för inslagen.

TV4 är dock av en annan åsikt. I kommentarsfältet till inlägget har kanalen själva svarat på kritken och säger att tittarna kan söka sig till TV4 Play om de vill se ett specifikt inslag.

”Om det är något speciellt inslag du vill se, kan du alltid titta i efterhand på Tv4 Play”, skriver kanalen.

Men tittarna är inte helt nöjda med svaret.

”Jag hoppas att du inte menar att jag ska se hela Nyhetsmorgon i efterhand. Jag höll på att missa inslaget med Fredrik Steen och Zara för det hade ni inte skrivit ut. Det ligger inte på Play heller”, svarar en person.

Jenny Alversjö
Jenny Alversjö är likt Steffo en storfavorit.TV4

Foto: TV4

Annons