Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna rasar mot TV4 efter uppmärksammade händelsen – orden programledaren inte vill höra

14 apr, 2024, 08:00 
Vendela Lönnqvist
TT, Instagram
Många sura miner.
Annons

Den nya säsongen av "Bachelorette" är i full rullning hos TV4 och i år är det den fräsiga 28-åringen Sonja Livbom som söker kärleken.

Så gick det sen för Bachelorparen – genom alla säsongerBrand logo
Så gick det sen för Bachelorparen – genom alla säsonger

Sonja Livbom är årets "Bachelorette"

I en intervju med Expressen har hon berättat om upplevelsen – som var både det roligaste och det tuffaste hon varit med om.

– Det var absolut värt det. Det finns inte mycket saker i mitt liv som jag känner att jag ångrar, säger hon och fortsätter:

– Vissa människor, tror jag, kan ha bättre filter och tänker ”jag behöver inte ta in allt”, man behöver inte hela tiden ”vad säger alla?", "var är alla?" "hur mår folk?”, medan jag är väldigt inkännande och vill vara närvarande. Den delen var nog min största utmaning. Att kunna hitta den där regleringen.

Annons

Räddningen blev koffein, koffein och mer koffein. Och självklart hade hon bra stöd omkring sig i form av produktionen och inte minst programledaren Edvin Törnblom.

Han är nya programledaren i "Bachelorette"

Det är den färgstarka komikern och poddaren Edvin Törnblom som rattar årets upplaga av dejting-programmet. Och det är ingen tvekan om att han trivs i rollen. Redan första veckan satte han ribban för hur kärleksresan kommer bli både för Sonja och de manliga deltagarna.

Men det är inte alla som är helt nöjda med Edvins insats. Under måndagens avsnitt, medan Sonja befann sig på dejt med platschefen William Palmblad, dundrade Edvin in i huset och presenterade en tävling – en raggnings-skola.

Killarna skulle, en och en, gå fram till Edvin för att han skulle få en chans att se hur bra deras raggningsknep är. De tre vinnarna erbjöds därefter en gruppdejt kommande dag.

Kritiken mot Edvin Törnblom efter inslaget i TV4

Det blev några sura miner från killarna, men den största kritiken uppstod på TV4:s Instagram.

Annons

Många anser att Edvin inte alls passar som programledare och att han tar upp alldeles för mycket plats i programmet.

"Asså tv4 spårar ur totalt med detta. Det är ju Edwins show inte Sonjas känns det som. Och att han ska välja vem hon ska dejta? Kom igen..", skriver en missnöjd tittare.

Andra saknar den förra programledaren Malin "Praktikant-Malin" Stenbäcken, som var mammaledig under inspelningen:

"Vad är detta för något? Borde inte huvudsyftet vara att dejta/ragga en tjej, inte programledaren? Vad händer egentligen? Varför tog ingen kille ställning och sa att de är här för att dejta tjejen, inte dig, Edvin, tyvärr? TV4, gör om och gör rätt för sjutton. Ta tillbaka programledaren Malin och låt Sonja vara i centrum för programmet."

"Är det Edvin show eller Bachelorette undrar jag??!!", skriver ytterligare en.

Många stöttar Edvin Törnblom efter scenerna

Men i kommentarsfältet finns också de som ställer sig bakom Edvin och istället menar att han lyfter programmet.

"Det här var ju alldeles för roligt! 😂Vilken talang @edvintornblom har!👏🏽", "Heja Edvin" och "Edvin är ju rolig", lyder några av dem.

Annons