Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarna reagerar direkt – efter Erik Videgårds beteende i TV4: ”Herrejisses”

15 jan, 2024, 08:00 

Nu kommer tittarnas dom – efter Erik Videgårds beslut i rutan.

Annons

Erik Videgårds popularitet i rutan tycks inte veta några gränser. Så fort han varit med i Nyhetsmorgon fylls kanalens kommentarsfält med glada tillrop och hyllningar från tittarna.

8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Kanske är det för att Erik på ett intressant och pedagogiskt vis lyckas förmedla den kunskap som döljer sig i den gastronomiska värld som han så skickligt rör sig i.

På första parkett sitter programledaren Jenny Alversjö, som får smaka på maten och ställa relevanta följdfrågor när Erik är i farten och berättar hur saker och ting ska gå till i köket.

Annons
Erik Videgård och Jenny Alversjö
Erik Videgård och Jenny Alversjö är även goda vänner privat.

Erik Videgårds sågning

Erik är heller inte orädd för att säga vad han tycker om vissa redskap i köket. Bland annat har han gått hårt åt vitlökspressen och mer eller mindre kallat köksredskapet för usel.

– När man pressar vitlöken frigörs svavelämnen. Det luktar och smakar svavel. Om du använder ett rivjärn får du drag i vitlökssmaken, har Erik Videgård berättat i Nyhetsmorgon.

Erik Videgårds hyllning

Under söndagen var Erik Videgård framme i TV4-köket igen. Men den här gången var det ingen kritik som den berömda kocken kom med, utan snarare en hyllning till Margrethe och hennes tid som drottning.

Annons

”Erik Videgårds hyllning till danska kungahuset dagen till ära! Smörrebröd i alla dess former och sorter”, skriver kanalen i ett inlägg på Instagram.

Och att åter få bevittna Erik i rutan är något som gör tittarna väldigt glada.

”Blir så glad att se Erik varje gång. Hela han lyser godhet. Inte bara för smaklökarna, utan som människa också”, skriver en person.

”Herrejisses ..vilka konstverk .. Här stämmer verkligen ”Man äter oxå med ögat” Vilken MATKONSTNÄR DU ÄR ERIK”, skriver en annan.

Foto: TT

Annons