Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas besvikelse på TV4 – beslutet för Mikael Sandström

11 jun, 2022, 12:19 
AvIndra Nordemar

Tittarna har ett krav på TV4 inför Nyhetsmorgons nya satsning.

Annons
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Det var i fjol som Mikael Sandström, 63, beslutade sig för att göra en stor livsförändring och sluta med arbetet som han utfört i över tre decennium.

"Skälet till att jag skall 'sluta' är att jag jobbat kliniskt som läkare i över 35 år, och dessutom har jag gått ca 2 500 jourer, vilket motsvarar ytterligare nästan sju år av oavbrutet arbete. Så jag kan det där hyfsat bra, har han berättar för Hänt.

De senaste tio åren har han även arbetat med Nyhetsmorgon. På tisdagar har att stående inslag där han delar med sig av sina medicinska kunskaper, och det har han inga planer på att sluta med.

Mikael, eller Soldoktorn som han kallas, har varit en tittarfavorit ända sedan han dök upp rutan. Men tittarna är inte helt nöjda med TV4:s beslut för Doktorn Mikael.

Annons

TV4:s nya satsning med Nyhetsmorgon

Nyligen avslöjade TV4 att Nyhetsmorgon kommer utökas till hösten.

Nyligen gick TV4 ut med en glädjande nyhet – till hösten utökas programmet med hela två timmar. På vardagar kommer det att starta 05.45 i vanlig ordning, men pågå ända tills 12.00 i stället för till 10.00.

Den nya programtiden kommer innebära att det finns ytterligare tio timmar att fylla ut med berikande innehåll.

Även fast den nya satsningen verkar vara uppskattad bland de flesta, finns det de som har en del önskemål till TV4 – bland annat vill de har mer av Soldoktorn.

Tittarnas önskan för Mikael Sandström

På TV4:s Facebook-sida följer den ena liknande kommentaren efter den andra:

”Jag tycker att det ska finnas i tablån vad dagens program innehåller, och ge doktor Michael mer tid, det är så stressigt, han hinner ju inte andas”

”de ska meddela när inslagen kommer. Vill inte se allt. Lår dr Mikael få mer tid han får lov att prata fort för att hinna med. Sen finns det alltid de man inte vill se då kan de informerar vilken tid de olika inslagen.”

”det tycker jag med”

”Förut fanns en tablå över vad Nyhetsmorgon skulle handla om. Men så helt plötsligt försvann den. Jag vill gärna veta vad programmet ska innehålla”

Foto: TT

Annons