Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Tittarnas enorma besvikelse efter Bingolotto: "Tyvärr"

09 jul, 2024, 08:00 
Albin Bramstedt
Agneta Sjödin och Casper Janebrink.
Bingolotto sänds under sommaren med Agneta Sjödin och Casper Janebrink som programledare.Tommy Holl, Karin Törnblom
Nu vädjar de sin uppgivenhet efter det senaste Bingolotto-avsnittet – tittarna berättar om besvikelsen till TV4:s program.
Annons
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärlekenBrand logo
Agneta Sjödins hemliga krav på nya kärleken

Bingolotto har länge varit en riktig publikfavorit hos det svenska folket. Ända sedan starten 1989 har miljontals tittare underhållits, ringt in och vunnit priser. Allt från bensinpengar till bilar och det mest åtråvärda priset av allt: miljonen.

Programmet har också haft flertalet programledare genom åren. Några av favoriterna är Lasse Kronér, Leif "Loket" Olsson och Lotta Engberg. Men under somrarna blir det en extra ruljangs på ankarna och i år, likt tidigare, har Agneta Sjödin och Casper Janebrink fått extraknäcka.

Annons
Agneta och Casper.
Agneta och Casper var programledare för "sommarbingot" redan 2022.Tommy Holl/TT

Allt som oftast får de positiva lovord från tittarna. Men efter senaste programmet vädjades ändå ett visst missnöje – mot vinsterna.

Många berättade om sina förluster

Söndagens Bingolotto bjöd bland annat på artisten Maria Sur och skribenten Lottie Knutson. Båda gick verkligen hem i rutan och stod för en perfekt matad underhållning.

Däremot var det flera personer som var missnöjda över att de inte vunnit något på söndagens bingospel. På Facebook frågade Bingolotto om tittarna ska vara med på nästa veckas program.

Annons

"Jag är med nästa söndag den 14 juli 2024. Jag vann tyvärr inte men det gör inget. Jag gör ett nytt tag nästa vecka vi ses och tack för i kväll", skriver ett konto.

"Absolut både jag och sambon tyvärr ingen vinst ikväll", kommenterar ett annat.

Ett tredje konto visade upp ett lite större missnöje.

"Jag är med men vinner inget ändå", skriver kontot.

Man kan ju tyvärr inte alltid vinna, men någon gång kommer det säkert ske!

"Vann en ny bingolott"

Det var inte bara personer som var missnöjda med att inte ha fått någon vinst under kvällen. Flera hade vunnit och majoriteten av kommentarerna var positiva gentemot programmet.

Annons

"Ja det är jag för jag vann en ny bingolott", skriver ett konto nöjt till samma inlägg.

Bingolotto förenar verkligen personer och generationer genom sitt program. Just "sommarbingot" verkar också vara oerhört populärt och på sociala medier är det många tittare som engagerar sig.

Foto: Tommy Holl/TT, Karin Törnblom

Annons