Tittarnas hårda kritik mot Lotta Engberg – efter Agneta Sjödins roll i Bingolotto

Agneta Sjödin har vikarierat för Lotta Engberg i Bingolotto under sommaren. Men nu när Lotta är tillbaka i programmet är det flera tittare som inte är helt nöjda.

Slå på ljud

I år fyllde Bingolotto 30 år! Det har firats genom att programmet fortsatt sända hela sommaren, då det vanligtvis är ett uppehåll mellan säsongerna.

Programledarduon Lotta Engberg och Stefan Odelberg ersattes av Agneta Sjödin och Casper Janebrink som hoppade in som sommarvikarier.

Men nu knackar hösten på dörren och Bingolotto har återgått till sin ordinarie form, med Lotta och Stefan i spetsen. Men efter bonussäsongen som varit är det nu flera tittare som vill se en förändring.

Agneta Sjödin och Casper Janebrink hyllas efter Bingolotto

Agneta Sjödin och Casper Janebrink verkar ha gjort ett starkt intryck på Bingolotto-fansen. Enligt Nöjeslivet är det många som menar att duon borde ta över programledarrollerna permanent.

”Ni borde ta över vanliga bingolotto också”, skriver en tittare på Nöjeslivets Facebook-sida.

"Jag tycker att Casper och Agneta kan få fortsätta att leda detta program. Lotta talar så högt och flamsigt.", skriver en annan.

”Saknar Casper som ligger högt över andra programledare! Så lättsam….Lotta har gjort sitt!!”, kommenterar en tredje.

Lotta Engberg får ris och ros av tittarna – efter comebacken

Men åsikterna kring framtiden för programmet är blandade. Medan många saknar Agneta och Casper är det också flera som är glada över att se Lotta och Stefan i rutan igen.

"Ingen slår Lotta och Stefan."

"Ingen slår Lotta, hon är fantastisk men det är inget större fel på dessa programledarna (Agneta och Casper reds. anm.) heller, bra att det finns vikarier som klarar det."

Foto: TT

LÄS MER: Lotta Engbergs beslut – stänger ute Soldoktorn

LÄS MER: Pernilla Wahlgrens sorg efter Bianca Ingrossos besked – osäker framtid för Wahlgrens värld

LÄS MER: Charlotte Perrellis ord om makens ex-fru Suzanne Sjögren – efter bakslaget