Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas ilska – efter missen i Nyhetsmorgon

13 jun, 2023, 09:47 UPPDATERAD 13 jun, 2023, 10:30
AvMinna Sarpaneva
Maria Forsberg och Anders Pihlblad i Nyhetsmorgon
Allt kan hända i direktsändning.

Nu ryter tittarna ifrån efter händelsen i Nyhetsmorgon.

Annons

Varje vecka bänkar sig miljontals svenskar i tv-soffan för att inleda morgonen med TV4:s långkörare Nyhetsmorgon.

Det omåttligt populära programmet har hängt med i över 30 år och vid det här laget är det få grejer som går tittarna obemärkt förbi. Inte minst när saker går fel, något tisdagens sändning visade prov på.

Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"Brand logo
Här är profilerna i "Nyhetsmorgon"

Plötsliga frieriet i Nyhetsmorgon

Det har hänt en hel del i Nyhetsmorgon under åren. Senast i helgen blev det en riktig kärleksfest i studion när det var dags för trisskrapning. Skraparen, Sofie, avslöjade nämligen att hennes pojkvän, Per, friat till henne bakom kulisserna strax innan hon skulle kliva in i studion.

Det lyckliga paret visade upp ringen och som grädde på kärleksmoset skrapade Sofie även fram hela 2,7 miljoner kronor. Vilken härlig dag!

Annons

Missen i Nyhetsmorgon – tittarna ryter ifrån

Ja, allt kan verkligen hända i direktsändning. Och på tisdagsmorgonen var det dags för ännu en oväntad händelse. Den här gången var det inte dock inte riktigt lika festligt som helgens frieri.

Det var parhästarna tillika tittarfavoriterna Anders Pihlblad och Maria Forsblom som höll tittarna sällskap under första delen av tisdagsmorgonen. Programledarna höll ställningarna och allt flöt på som vanligt till en början. Men när det var dags för Nyhetsmorgons middagstips så var det något som gick snett.

Istället för att visa dagens middagstips, som utlovade korvgryta, visades gårdagens middagstips av misstag. Detta fick tittarna att ta till TV4:s sociala medier för att uttrycka sitt missnöje.

"Solsting?? Eller är tv4 så van att trycka på reprisknappen att dagens middag inte blev korvgryta?!?" skriver en missnöjd tittare på TV4:s facebooksida. En annan kommenterar:

"Fel matprogram idag, skärpning TV4"

Fler uttrycker sitt missnöje i kommentarerna, men flera hyllar också programmet. Misstag kan vi alla göra!

Annons