Tittarnas ilska efter Steffos misstag i direktsändning: "Fy på dig"

Flera av Nyhetsmorgons tittare tyckte att Steffo Törnquist gjorde fel i direktsändning.

Steffo Törnquist har varit programledare i TV4:s "Nyhetsmorgon" i över 16 år. Och att göra direktsänd tv kan ibland innebära misstag som upprör tittarna.

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Många slår på TV4 på morgnarna för att se vad dagens "Nyhetsmorgon" har att erbjuda. Innehållet i programmet är oftast både högt och lågt, och det är inte sällan vi får se någon typ av matlagning.

Programledarna har varit många genom åren, men en av de som har hållit sig kvar i över 16 år är ingen mindre än Steffo Törnquist. Tillsammans med Jenny Strömstedt har duon blivit tittarfavoriter i programmet.

Steffos drag i direktsändning

För några dagar sedan när Steffo och Jenny agerade programledare i vanlig ordning, fick de besök av "Kennys Gelato", och då blev det glassfrossa i studion.

LÄS MER: Attacken på Steffo Törnquist – i absurda bråket: ”Usel”

"Glass i stora lass i studion idag. Kolla hela klippet för att se hur du får till den perfekta glassen samt godaste tillbehören", skrev TV4 Nyhetsmorgon på Instagram.

Men då la tittarna märke till en detalj som fick dem att ilskna.

Detaljen som upprörde

Medan Steffo smakade på de olika glassarna "dubbeldoppade" han. Det vill säga att han åt med en sked som han sedan doppade i glassen igen.

Det som fick flera att bli upprörda är att de anser att det inte är passande i pandemitider som dessa.

"Men dubbeldoppa i direktsändning Steffo.. Skäms på den!", skriver en tittare i kommentarsfältet på programmets Instagram.

Och det var flera som höll med:

”Steffo, du dubbeldoppade din sked idag i glassen. Fy på dig, i dessa tider.”

Foto: TT / Instagram TV4