Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas känga till Lotta Engberg inför Bingolotto: ”Önskar att ni tog över…”

22 aug, 2023, 05:00 
Felicia Plåt
Lotta, Casper, Agneta
Den 27 augusti börjar Bingolotto. Foto: TT

Tittarna verkar ha hittat nya Bingo-favoriter.

Annons

Under sommaren har vi fått sjunga allsång med ingen mindre än Sveriges egna Lotta Engberg. Under flera år har hon varit programledare för Lotta på Liseberg, där vi blir bjudna på underhållning i världsklass.

Casper Janebrinks panik – här går allt snettBrand logo
Casper Janebrinks panik – här går allt snett

Lotta är tillbaka i Bingolotto

Nu är säsongen slut och Lotta ska gå tillbaka till sitt "vanliga" jobb. När hon inte sjunger och leder allsång brukar hon jobba med Bingolotto. Tillsammans med nya programledaren Daniel Nordberg ska de nu börja spela bingo med det svenska folket.

Trots att Lotta är ett riktigt proffs och en av våra mest folkkära programledare, har tittarna gett henne en lite känga. De vill nämligen se några andra leda programmet under hösten.

Superduon som leder Bingolottos sommarkvällar

Under sommaren sänds Bingolottos sommarkvällar live från Lisebergs camping. Ännu en gång har det varit superduon Agnet Sjödin och Casper Janebrink som har bjudit på underhållning och bingo under sommaren.

Annons

Trots att det har varit dåligt väder har Casper och Agneta verkligen gett värme till programmet och tittarna älskar deras härliga kemi. Men under gårdagen sändes det sista programmet för den här sommaren och tittarna fick säga hejdå till duon, men redan den 27 augusti drar de vanliga sändningarna igång igen, med Lotta och Daniel som programledare.

Tittarnas känga till Lotta

Men om tittarna fick bestämma verkar det som att de skulle vilja se Agneta och Casper fortsätta leda programmet hela hösten lång. På sociala medier hyllar tittarna duon och hoppas att de iallafall kommer tillbaka till nästa sommar.

– Så bra det varit hela sommaren. Ni kunde få fortsätta, skriver en tittare.

– Önskar att ni tog över Bingolotto, fortsätter en annan.

Men vi tror många har sett fram emot den nya duon Lotta och Daniel, nu väntar vi spänt på den nya säsongen och hoppas på mycket spännande bingo tillsammans med Lotta och Daniel!

Annons