Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tittarnas sorg: Kristin Kaspersen försvinner från rutan – tvingas bort

27 maj, 2023, 16:00 

Nu försvinner Kristin Kaspersen från tv-rutan.

Annons

Inför årets säsong av Let's Dance var tanken att Petra Mede och David Lindgren skulle kampera ihop. Så blev det inte. Petra tvingades hoppa av efter att ha drabbats av ryggproblem.

Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejtBrand logo
Produktionens fräcka drag – skämde ut Tony Irving på dejt

I stället fick Kristin Kaspersen rycka in med kort varsel. Och kanske var det inte så konstigt att hon fick axla rollen som ny programledare, hon var ju själv med och vann tävlingen 2019 och har en stark koppling till programmet.

– Jag ska erkänna att jag sedan jag var med för fyra år sedan och tävlade har saknat Let’s Dance-bubblan så mycket. Jag ska göra mitt yttersta för att tillsammans med David, dansarna, deltagare och jury se till att det blir en fantastisk säsong. Och oj vad jag ska ha kul!, sa Kristin Kaspersen.

Annons
David Lindgren och Petra Mede
David Lindgren och Petra Mede i Let's Dance.

Kristin Kaspersen försvinner

Kul har hon haft, och omtyckt har hon blivit, men vad som händer framöver återstår att se. Let's Dance-finalen väntar runt hörnet och hur nästa säsong blir vet vi inte riktigt än.

Kanske blir det så att Kristin Kaspersen fortsätter i rollen som programledare, eller så kommer Petra Mede och gör storslagen comeback tillsammans med tidigare vapendragaren David Lindgren.

Under säsongen gjorde även artisten Eric Saade ett inhopp som programledare, när Kristin Kaspersen var iväg på andra uppdrag, och blev väldigt omtyckt av tv-tittarna.

David Lindgren och Kristin Kaspersen
David Lindgren och Kristin Kaspersen i Let's Dance.
Annons

Eric Saade: ”Rolig överraskning”

När Let's Dance nu lämnar tv-rutan är det många frågetecken som måste rätas ut – och sett till Eric Saades succé är det inte helt otänkbart att han kanske får frågan av TV4 inför nästkommande säsong.

– Jag hade nog mest garderat mig för att bli sågad som vanligt. Sen blev man inte det, så det blev en extra rolig överraskning, sa Eric Saade till Aftonbladet.

Ja, hur det blir återstår helt enkelt att se!

David Lindgren och Eric Saade
David Lindgren och Eric Saade i Let's Dance.

Foto: TT

Annons
Annons