Tobias Bader avslöjar verkliga relationen med Carola – efter plötsliga uppbrottet

Återförenade på scen efter tiden isär: Carola Häggqvist och danspartnern Tobias Bader!

Slå på ljud

Under fredagen invigdes Stockholm Pride och under schlagerfesten senare på kvällen ägde en härlig återförening rum.

Det var Carola Häggqvist som återigen stod på scen med sin danspartner Tobias Bader från vårens säsong av Let's Dance. För Aftonbladet berättar han om upplevelsen.

– Det var så härligt. Vi har verkligen funnit varandra under våren och det var så skönt att se henne igen och hon verkar må så bra, så jag är glad för det, säger han till tidningen.

Gabriel Forss, Carola Häggkvist och Tobias Karlsson under den officiella invigningen av Stockholm Pride på Södra Teatern i Stockholm.

Erik Simander/TT

Det var en tuff vår för Carola, som var tvungen att avbryta tävlingen för sin hälsas skull.

– Hon gick ju sönder i ”Let’s dance”. Det var så mycket smärtor och skador, då är det inte kul att hålla på. Jag tycker hon har återhämtat sig jättebra, säger Tobias till Aftonbladet.

Tobias Bader om relationen med Carola

Efter avhoppet från Let's Dance var Tobias självklart besviken.

"Jag är så klart ledsen och nedstämd då vi hade börjat känna finalvittring och för att dansen är mitt liv och mitt levebröd", skrev han på Instagram i samband med att nyheten kommit ut.

I intervjuer har han utvecklat sina tankar och betonat att vänskapen inte påverkats av avhoppet.

– Vi är jättegoda vänner och vi har kontakt dagligen nu. Det är det häftiga med Let's Dance, att man kan få en sådan djup relation till en annan människa på så kort tid, säger han till Hänt.

– Vi har skrattat, gråtit och kämpat, hela resan blir väldigt speciell. Och den här resan kan ingen ta ifrån oss, vi kommer fortsätta ha kontakt.

LÄS MER: Carolas drömhus i Sydafrika – spana in bilderna!