Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tomas Brolin – sanningen om hans fru Marielle

10 apr, 2021, 06:00 

Tomas Brolin och hans fru Marielle har en överenskommelse – hon vägrar backa från den.

Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 13?Brand logo
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 13?

Tomas Brolin är en av våra stora fotbollshjältar. Framförallt är han kanske ihågkommen för den magiska VM-sommaren 1994 – men i Europa minns man också hans framfart i italienska Parma.

Hur är Tomas privat då? Jo, alla som följer honom på Instagram har fått en tydlig bild av hur storstjärnan är utanför fotbollsplanen.

Tomas Brolin om livet med sin fru Marielle

Marielle Brolin och Tomas Brolin
Marielle och Tomas Brolin har varit lyckligt gifta sedan 2013.

En familjeman, som lever ett hyfsat stillsamt liv tillsammans med hustrun Marielle (tidigare Larsson). Det var Marielle som fick honom att lämna livet som stjärnkrögare för innestället Undici och slå sig ner i Sigtuna utanför Stockholm.

– Allting har sin tid. Tio år med krogen och allt det där, det räckte. Flytten kom ganska naturligt eftersom jag blev tillsammans med Marielle ungefär i samma veva som jag gjorde mig av med Undici, har Tomas berättat för Expressen.

Annons

I samma intervju berättade Tomas att Marielle var så pass rotad i Sigtuna att han mer eller fick välja: livet i Stockholm eller kärleken.

– Skulle det bli någonting fick jag komma ut och provbo här. Marielle kunde inte tänka sig att flytta, hon har sitt liv här och hade precis startat en salong, har Tomas berättat.

Det här är Marielle Brolin

Marielle arbetar på Salongen Sigtuna. På deras hemsida beskrivs hon som "auktoriserad hudterapeut med internationell erfarenhet inom spabranschen".

Hon och Tomas gifte sig i Las Vegas, 2013. Höjdhoppslegendaren Patrik Sjöberg var en av gästerna.

– Det känns fantastiskt. Jag har träffat en underbar kvinna som jag älskar över allt annat och att få gifta sig med henne känns underbart, sa Tomas till Expressen då.

Marielle förekommer flitigt på Tomas Instagram-konto. Tomas skräder inte med orden, utan är väldigt öppen med sin kärlek.

Som i det här inlägget, som lades ut 4 juli i fjol – ett datum som är både Marielles födelsedag och parets bröllopsdag.

Annons