Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tomas Brolins hustru Marielle berättar sanningen om relationen med kändismannen: "Bara vänner – skriv inget annat"

06 sep, 2023, 14:00 
Marielle Brolin och Tomas Brolin

Tomas Brolins hustru Marielle berättar sanningen om relationen.

Annons

Tomas Brolin är en idrottsikon av rang. Han kanske framförallt är ihågkommen för den magiska VM-sommaren 1994, men han hade också en framgångsrik karriär på klubblagsnivå.

Privat lever Tomas ett lyckligt familjeliv med hustrun Marielle. De har varit gifta ända sedan 2013, då de gifte sig i en glimrande ceremoni i Las Vegas.

– Det känns fantastiskt. Jag har träffat en underbar kvinna som jag älskar över allt annat och att få gifta sig med henne känns underbart, sa Tomas till Expressen då.

Tomas Brolins starka känslor – pratar om avlidna vännenBrand logo
Tomas Brolins starka känslor – pratar om avlidna vännen

Tomas Brolins hustru Marielle om relationen

Marielle arbetar på Salongen Sigtuna. På deras hemsida beskrivs hon som "auktoriserad hudterapeut med internationell erfarenhet inom spabranschen".

Men hon har också, likt Tomas, ett förflutet som fotbollsspelare. Hon spelade i klubben Kristianstad/Wä och blev något av en snackis när hon plötsligt började använda artisten Dr Alban som privat sponsor.

Annons

– Jag bodde i Stockholm i fjol och jobbade som bartender och värdinna på Spy Bar. Det var där jag lärde känna honom eftersom hans studio ligger i samma byggnad, berättar Marielle i en intervju med Kristianstadsbladet.

"Vi är vänner"

Marielle och Alban hade dock inget förhållande – det var Marielle väldigt noga att betona.

– Vi umgås – som vänner. Vi ringer och pratar och nyligen var jag uppe i Stockholm när han hade invigning av sin nya club. Han är väldigt generös och trevlig. När jag bodde i Stockholm träffades vi varje dag, men bara på det vänskapliga planet. Skriv inget annat för då blir inte min pojkvän glad, säger Marielle i intervjun.

Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsongerBrand logo
Därför stoppas Let's dance av TV4 – efter 18 säsonger

– Meningen var att det skulle stå Dr Alban på tröjan, men det fick inte plats. Det är lite synd. Nu står det Dr Alban bak på byxorna… ja, på rumpan.

Tomas och Alban är själva väldigt nära vänner och har varit det i över 30 år. De har spelat in musik ihop och ses ofta strosa fram tillsammans på Stockholms gator.

Annons