Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Tommy Körberg avslöjar relationen med svenska skådespelerskan: "Vi har ett förflutet"

19 jun, 2023, 11:30 
Vendela Lönnqvist
Tommy Körberg berättar om relationen.
Tommy Körberg berättar om relationen.

I en exklusiv intervju med Svensk Damtidning berättar Tommy Körberg om hans relation till en viss känd skådespelerska...

Annons

I sommar kommer ingen mindre än en av Sveriges mest folkliga artister, Tommy Körberg, att uppträda på den kända Solliden-scenen.

Det är under det sista avsnittet av Allsång på Skansen, med Pernilla Wahlgren som programledare, sångaren ställer sig framför både publik och tv-tittare och tar ton.

Framträdandet gör han under samma period som han är ute med sin turné "Grand Finale", en show som kommer återberätta hans över 50 år som artist.

Tommy Körbergs relation till Helen Sjöholm

Men han kommer inte att vara ensam på scenen under Allsång på Skansen. Med sig har han sångerskan och skådespelerska Helen Sjöholm, som han tidigare jobbade med under deras tid i Benny Anderssons Orkester.

Och Tommy har bara gott att tala om när han talar om kollegan:

– Vi har ett förflutet. Jag träffade henne när hon var i ung ålder i Sundsvall. Det är så lätt att sjunga med henne, för vi tänker likadant musikaliskt. Vi gör det naturligt, vi behöver inte konstla oss, säger han i intervjun med Svensk Damtidning.

Annons