Tommy Körberg berättar sanningen om skilsmässan – bodde i garaget

05 jul, 2020, 12:00 
AvRed Aktionen
Tommy Körberg bodde i garaget.
Tommy Körberg träffade sin hustru samtidigt som hans tidigare relation höll på att kraschlanda.
Annons
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?
Har du koll på de kungliga snackisarna från vecka 27?

Tommy Körberg pratar i en stor intervju med Aftonbladet om sina relationer, minnen från sina stökiga år, och om sin medverkan i den kommande säsongen av “Så mycket bättre”.

De senaste två decennierna har han tillbringat tillsammans med hustrun Ann-Charlotte Körberg. De träffades medan Tommy fortfarande var gift med sin tidigare fru. Men det var ingen skandalös affär, försäkrar han, även om han inte hunnit skiljas än:

Recept.se Nyhetsbrev

– Ja, men jag bodde i garaget. Det var inte så att jag lämnade en fungerande relation utan vi var båda på väg att göra slut med våra partners, säger Tommy Körberg till Aftonbladet.

Tillsammans har de dottern Elvira, som hunnit fylla 11. Efter att hon kom till världen 2009 berättade Tommy Körberg för denna veckotidning:

– Jag har inte hunnit fatta det än. Det är så omtumlande. Jag var med under hela förlossningen och sympatikrystade för att hjälpa min fru.

Körberg: Jag är jävligt stark

Tommy Körberg berättar för Aftonbladet om sin önskan att få se Elvira ta studenten – något han inte alltid varit säker på att han skulle få uppleva:

Annons

– Det är klart som fan, men jag känner att jag kommer leva en stund till. Jag har sett 71-åringar som är betydligt skröpligare än jag. Jag fixade ju coronan, på det sättet är jag jävligt stark. Men under drogåren var jag ganska skröplig, men det var då. Jag är inte samma människa idag som då. Man förändras och cellerna byts ju ut vart tionde år och det påverkar. Skulle jag hålla på med droger idag, fy fan vad jobbigt! Alkoholen har påverkat till det sämre understundom, jag kan bli lite vass, nu försöker jag vara lite lugnare. Jag vet i god tid vad som händer, då reser jag mig och går.

Foto: TT

Annons