Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Körberg: ”Jag sympatikrystade på förlossningen”

17 mar, 2009, 17:59 
Agneta Nisbeth
Här ser ni en nybliven och mallig far – Tommy Körberg, 60, som blivit pappa till en liten Elvira.
Annons

– Jag har inte hunnit fatta det än. Det är så omtumlande. Jag var med under hela förlossningen och sympatikrystade för att hjälpa min fru, säger Tommy lyckligt.

Och hustrun är förstås Tommys livskamrat Anne-Charlotte Körberg, 38, som mår jättebra efter den tolv timmar långa förlossningen på Södersjukhuset i Stockholm och redan har “kört ut” honom ett par gånger för att shoppa blöjor, vilket han bara tycker är roligt, stolt som han är.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tommy har ju två söner sen tidigare – Anton, 31, med skådespelerskan Anki Lidén och Erlend, 12, med norska exhustrun Kirsti. Så detta med att plötsligt bli pappa till en liten tös är lite av premiär för hans del. Anne-Christine har också dottern Linn, 8, från ett tidigare förhållande. Och vad röstresurserna anbelangar så brås Elvira på sin berömde far:

– Hon har en stämma så det räcker.
Längd och vikt?

– Elvira är 54 centimeter lång och väger 3,8 kilo.

Skämtsamt tillägger Tommy apropå sin ålder, som kanske kan anses mogen:

– Snart måste jag leka på golvet, någon får väl hjälpa mig upp.

Just nu medverkar Tommy i succémusikalen “My Fair Lady” på Oscarsteatern i Stockholm fram till sommaruppehållet i slutet av maj, och tar sen pappaledigt innan jobbet drar igång igen i höst.

– Självklart, det är ingen rättighet, utan en skyldighet!

 

Av Marianne Rolfstadius

Foto: Stella Pictures

Annons