Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tommy Körbergs beslut med exfrun Kirsti – 19 år efter skilsmässan

11 jun, 2024, 07:00 
Victoria Morand
Paret var gifta i 11 år innan det abrupt tog slut.
Annons
Tommy Körbergs nya liv efter sjukdomen – låg i respirator i 4 dagarBrand logo
Tommy Körbergs nya liv efter sjukdomen – låg i respirator i 4 dagar

Tommy Körberg, 75, är en av vår tids absolut största stjärnor. Redan som liten började han att sjunga och uppträda – och det dröjde inte länge förens han slog igenom ordentligt.

Tommys privatliv däremot har varit allt annat än en dans på rosor. Sångaren har genom åren gått igenom flera bröllop och skilsmässor – en av dessa är med exfrun Kirsti Skavberg Roaldsen.

Michael Brannäs/TT

Det stormiga kärlekslivet

Den framgångsrika sångaren har haft en aningen stormigt kärleksliv vilket har resulterat i tre barn med tre olika kvinnor.

Annons

Tommy fick sin första son 1997 tillsammans med skådespelerskan Anki Lidén. Ungefär 10 år senare gifte sig Tommy med den brittiska Amanda Waring 1988, vilket även den slutade i skilsmässa.

6 år senare träffade han norskan Kirsti Skavberg Roaldsen. Paret var gifta i 11 år fram tills skilsmässan 2005. Tillsammans fick de sonen Erlend Körberg.

Lotte Fernvall/Aftonbladet/TT

I år är det 19 år sedan Tommy och Kirsti bröt upp och idag jobbar hon som fysioterapeut på Karolinska Institutet i Stockholm.

Annons

Hon har faktiskt varit fysioterapeut ända sedan 1983 och dessutom bedrivit forskning.

Hon är idag även bosatt i Stockholm men det är oklart om hon har hittat en ny kärlek i livet eller helt enkelt njuter av att få spendera tillvaron själv!

Karin Törnblom/TT

Fann kärleken en tredje gång!

Tommy å andra sidan fann kärleken igen i Anne-Charlotte Nilsson. Paret träffades under en av Tommys spelningar och har hållit ihop sen dess. Tillsammans har de dottern Elvira, född 2009.

Annons

Vi önskar både Tommy och Kirsti all lycka i livet!

Bild: TT

Annons