Tommy Körbergs hemliga överenskommelse med Benny Andersson – pågått i flera år!

Tommy Körbergs hemliga överenskommelse med Benny Andersson – pågått i flera år!

Den har pågått i över 20 år!

Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”
0:22

Efter reklamen: Tommy Körbergs plötsliga utspel om Björn Skifs: ”Den jäveln”

(0:22)

Slå på ljud

Abba-stjärnan, Benny Andersson, 75 har många strängar på sin lyra. Han har under de senaste månaderna varit högaktuell med Abbas stora show, Abba Voyage som går att se i London.

När Abba bestämde sig för en comeback tog de beslutet att inte göra det fysiskt. De kom på tanken att göra det genom att vara som digitala avbilder. Eller som det senare skulle kallas Abba-avatarer – så kallade Abbatarer. I maj 2022 var dagen kommen då de skulle framföra sin stora show. På Londons nya Abba-arena äntrade abbatarerna scenen till publikens stora jubel.

Abba-stjärnans hemliga överenskommelse med Tommy Körberg

Framgångarna med Abba har givetvis gjort att Benny Anderssons fickor är välfyllda. Med de pengarna har han bland annat investerat i en stor lantbruksfastighet i Trosa i Södermanland, som han har ägt sedan 1982 där han brukar tillbringa sina somrar.

Fastigheten har en boyta på 215 kvadrat och är taxerad till 2 175 000 kronor, har Aftonbladet tidigare rapporterat.

Sedan 20 år tillbaka är han också granne med sin sommargäst som hyr ett av husen på tomten. Det är vännen tillika Benny Anderssons orkester-kollegan Tommy Körberg, 74, som återkommer sommar efter sommar.

– Jag är där så ofta jag kan, året runt faktiskt. För jag tycker det är så lugnt och skönt och man måste komma ifrån Stockholm i bland, så är det bara. Så det är en ynnest att få ha ett sånt ställe, har Tommy Körberg sagt till P4 Sörmland.

På Instagram brukar Tommy Körberg dela med sig av glimtar från sitt sommartillhåll. Där syns det röda huset med vita detaljer upplyst på kvällen.