Tony Irving avslöjar det hemliga Let's Dance-avtalet – uppgörelsen med TV4

Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving

Foto: TT

Nu avslöjar jurymedlemmen hur det egentligen ser ut.

Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Ikväll är det dags efter dagen många längtat efter – final i Let's Dance! Det står mellan två knivskarpa dansare, Filip Dikmen och Eric Saade, och det är nästintill omöjligt att gissa vem som kommer gå segrande ur dansstriden.

Några som också hängt kvar alla tio veckor är den eminenta juryn. Men hur ser det egentligen ut när juryn väljs säsong efter säsong? Tony Irving har avslöjat.

Dansaren avslöjade en graviditet

Det finns många minnesvärda stunder från den sjuttonde säsongen av Let's Dance som nu kommit till ända. Vad sägs som Marie Mandelmann, som fullständigt chockade både juryn och svenska folket med sina danssteg, eller Aron Andersson som gjorde världshistoria som den första rullstolsburna deltagaren?

Ja, årets säsong har varit allt annat än ordinär. Det verkar dock som att det varit fritt från romaner, i alla fall så vitt vi vet... Men Let's Dance-universumet fick sig en riktigt god kärleksnyhet i år ändå. Proffsdansaren Sigrid Bernson och före detta danspartnern Robin Bengtsson meddelade tidigare i år att de väntar barn!

"En bulle verkar ta lite längre tid än de andra.. 🥰👶🏼 I september blir Wille storebror och vi alla längtar tills vi får träffa den lille i magen.❤️😍" skrev hon på Instagram i slutet av april, och poserade med en gravidmage och ultraljudsbilder i handen. Stort grattis Sigrid och Robin!

Eric Saade och Filip Dikmen

Årets finalister! Vem tror du kammar hem tävlingen?

Fredrik Sandberg/TT

Okända avtalet

För juryn, bestående av Ann Wilson, Dermot Clemenger och Tony Irving, väntar lite välbehövt semester från jurybordet. Men förmodligen får vi se den rutinerade juryn igen nästa år. Ann Wilson berättar för Nöjeslivet hur hon ser på framtiden, och hon visar inga tecken på att ha tröttnat.

– Jag känner väl att, så länge grabbarna är med, så är jag med, säger hon.

Juryn har varit med ända sedan 2006, med några som tillkommit, och Dermot hade ett kort avbrott 2016, så man kan tänka sig att deras platser är säkrade. Tony Irving berättar hur det går till när de tackar ja till en ny säsong, och avslöjar att de säkrar framtiden ett par säsonger i taget.

– Jag tackar ja till flera säsonger, jag har ett rullande kontrakt. Jag skriver på för de nästkommande, sen när ett år försvinner kommer de in nytt som binder ihop, säger Tony Irving till Nöjeslivet.

Det kan kännas som lång tid innan Let's Dance är tillbaka i rutan, och det är ju faktiskt ett helt år. Så passa på att njut rejält av den storslagna finalen ikväll, 20:00!

Maria Öhrman, Dermot Clemenger, Ann Wilson och Tony Irving

Känner du igen juryn? Här är de första säsongen av Let's Dance, 2006! Till vänster sitter även Maria Öhrman, som sedan byttes ut.

Lizzie Larsson/TT

Foto: TT