Tony Irving – så lever han med sin man Alexander

Tony och maken Alexander är så lyckliga tillsammans!

Tony Irving charmar tv-tittarna varje fredag i Let's Dance.Men hur ser hans liv egentligen ut på privatfronten?

Tony Irving (eller Anthony Spencer Irving, som han heter egentligen) har på ganska kort tid hittat en egen plats i den svenska folksjälen. Som hård men rättvis domare i Let’s Dance charmar han miljontals tittare varje fredag. Men hur ser Tonys liv ut på den privata sidan?

Tony Irving – så lever han med sin man Alexander

Tony och maken Alexander är så lyckliga tillsammans!

Tony Irving är gift med Alexander Skiöldsparr sedan fem år tillbaka. Paret träffades när Alexander arbetade som hotellreceptionist.

– Han ville inte dejta mig, har Tony Irving sagt i tv-programmet ”Ett jobb för Berg”.

– Jag testade allt möjligt. Jag ringde ner till receptionen och sa att min dusch inte fungerade. När han kom upp för att fixa det stod jag där i morgonrock. Jag gick in i badrummet med honom, han visade hur det fungerade och jag sa bara ”oops förlåt”.

Men till slut fungerade den irvingska charmen och Alexander föll pladask. Nu lever de lyckligt tillsammans i Norrtälje, där Alexander har drivit en fotvårdsklinik.

– När jag träffade Tony var han extremt ödmjuk. Han berättade direkt att hans företag hade gått åt pipan. ”Jag bor si och så och har inte den dyraste bilen”. Men han var så extremt ärlig så han gjorde mig så… jag blev fascinerad. Jag har aldrig blivit det av någon. Jag såg direkt att han var en bra människa, har Alexander berättat.

Så växte Tony Irving upp i England

Tony kom till Sverige 1993. Han har kvar sin charmiga brytning – ett resultat av hans uppväxt på den engelska landsbygden.

– Jag kommer från Tottington utanför Manchester i England. Jag är äldst i en syskontrio med Dave och Tracey och växte upp på landsbygden där det var grönt och lummigt. Jag fick en väldigt strikt, kyrklig uppväxt med mycket regler och struktur, sa han till Hänt 2017. 

Och Tony är också en hängiven rojalist. Det här sa han om kung Carl Gustaf i en intervju gjord 2016.

– Jag är monarkist, traditionalist och ser vilket fantastiskt jobb han gör för landet. Inte bara nationellt utan även internationellt, sa Tony då.

Några små irvings lär vi dock inte få se i framtiden. Tony och Alexander är överens om att inte skaffa barn.

– Angående barn så har jag och Alexander diskuterat och nej, det handlar om ett ansvarstagande och jag är för gammal. Det skulle inte vara rätt mot barnet, har han sagt till Hänt.