Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tony Irving ställd mot väggen av SVT-stjärnan: ”Mönstrade mig upp och ner"

12 dec, 2022, 19:35 
Indra Nordemar

SVT-stjärnan är djupt besviken på Tony Irving.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony IrvingBrand logo
Petra Mede avslöjar – blev tillrättavisad av Tony Irving

Let's Dance är ett av landets mest uppskattade underhållningsprogram. Det ses allt som oftast av över miljonen och varje säsong är svenska folket djupt engagerade då varje vecka ringer in och röstar på sin favorit.

Även för kändisarna som deltar är det uppskattat. Ja de allra flesta vill få frågan om att ställa upp – och besvikelsen är stor bland dem som aldrig ens får chansen. En av dem är SVT-profilen Brita Zackari. Något som hon är förvånas över – vilket har lett till en del samtal med Tony Irving.

Brita Zackaris besvikelse på Let's Dance

Let's Dance är tuffare än någonsin. Enligt juryn går inte programmet i dag att jämföra med när det första började 2006.

Nu tränar deltagarna mer på en dag än va de gjorde på en hel vecka förr. Och dessutom blir konkurrensen bland den stjärnspäckade uppställningen hårdare för varje säsong. Men Brita är stensäker på att hon skulle vinna.

Annons

Det är i Fördomspodden med Emil Persson som Brita får frågan:

Nästan inget har du funderat mer på än om du är en person som borde tacka ja till Let's Dance:

Brita Zackari är helt säker på att hon skulle vinna Let's Dance.

Brita Zackari brister ut i skratt.

– Ska jag visa dig sms med Tony Irving där jag skriver såhär: "När ska jag få frågan?" Jag har tjatat in mig. Jag fattar liksom inte, jag är väl en klockren cast. Är det inte lite konstigt att jag aldrig har fått frågan?

Hon får medhåll från Emil Persson.

– Jo det skulle jag väl ändå säga. Jag hade ju gissat att du uppenbarligen tackat nej flera gånger.

Tony Irving tillsagd

– Jag lever också med den sjuka tanken, och det här är ju ett personlighetsdrag som jag kanske inte är så stolt över. Men jag tänker att jag skulle kunna vinna Let's Dance. Alltså jag är helt övertygad, och så får jag inte frågan, berättar Brita och fortsätter:

Annons

– Så jag var tvungen att stöta ihop med Tony Irving i somras. Och så sa jag till Tony "Varför har jag inte fått frågan?" Och då mönstrade han mig upp och ner, alltså verkligen granskade mig, för jag hade korta shorts, och så kollade han liksom på mina ben och ba: "Du ska absolut få frågan". Han blev liksom jättepeppad.

Kanske har Brita fått frågan nu, till nästa säsong som dra i gång våren 2023. Men frågan är om hon är lika sugen som hon tidigare var?

– Om jag nu skulle få frågan så får jag väl inget betalt eftersom de vet att jag i princip tjatat in mig. Förhandlingslägget är ju sämst, så nej jag kommer nog aldrig vara med i Let's Dance, vilket är tråkigt eftersom jag skulle vinna, säger hon.

Foto: TT

Annons