Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tony Irvings attack på Kalla – som tittarna inte fick se: "Skräphög – skit"

11 apr, 2023, 12:30 
Cha

Tony Irving gick till besinningslös attack mot Charlotte Kalla när lördagens Let's Dance var avklarat.

Annons

Let's Dance är inte bara leenden, fest och glamour. Det är också en tävling, icke att förglömma.

I veckans avsnitt var det Kodjo Akolor och Jasmine Takacs som fick lämna programmet, vilket inte föll Tony Irving i smaken.

Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”Brand logo
Tony Irving: ”Längtar efter att säga hur dåligt de alla börjar”

Tony Ivring till attack efter Let's Dance – mot Kalla

Han var så arg att han skrev en krönika efter programmet, i vilken han mer eller mindre läser lusen av tittarna. Det är hårda domar som den gode Tony delar ut, både till folket som röstar och till två specifika deltagare, Charlotte Kalla och Renaida Braun.

Charlotte Kalla och Tony Irving
Tony Irving är stenhård mot stackars Charlotte.

– Kvällens duell var en stor överraskning för mig då svenska folket såg till att Andreas Wijk och Kodjo Akolor stod kvar på trappan. Det var en katastrof. Enligt mina poäng borde det ha varit Charlotte Kalla och Renaida Braun som skulle ha battlat för att få vara kvar. Ärligt talat, jag slutar aldrig att bli förvånad över de dumheter som tittarna faller för, säger Tony i krönikan.

Annons

"Sluta skicka skiten vidare"

Höggravida Charlotte har kämpat för att hålla jämnt tempo med de andra dansarna, men enligt Tony har hon misslyckats kapitalt. Det är bara medkänsla som håller henne kvar i tävlingen, menar engelsmannen.

– Både Charlotte och Renaida som båda slapp att hamna i duellen på grund av tittarnas snällhet, har nu behov av att visa en radikal utveckling nästa vecka för att visa att de förtjänar den plats som svenska folket har gett dem. Annars kan de för min skull lika gärna hamna på skräphögen. Mitt råd till publiken är: Ta en andra titt på tävlingen och se till att du ringer in och röstar på den som dansat bäst och inte den du tycker synd om. Oavsett hur känslokopplad du är till någon av våra deltagare, stäng av din emotionella respons och se till deras prestationer. Så, som ordförande i juryn, så vill jag gärna säga: Skärp dig tills nästa vecka! Och sluta skicka skiten vidare, säger Tony i krönikan.

Annons