Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tony Irvings chockutspel veckor innan Let's Dance-premiären: "Vill inte göra det mer"

23 feb, 2023, 17:30 

Tony Irving chockar med ett utspel veckor innan premiären av Let's Dance.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tony Irving är mer eller mindre en svensk tv-institution. Han har suttit i juryn i långköraren Let's Dance ända sedan starten 2006 – alltså i sjutton år.

Och vi hade inte haft något Let's Dance utan honom. Han var nämligen med och utvecklade konceptet, som bygger på den amerikanska förlagan Dancing with the stars.

Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”Brand logo
Tony Irving: ”Aldrig mer Let's dance”

Tony Irving avslöjar sanningen i intervju med Svensk Dam

Men börjar Tony tröttna på sin egen skapelse? Så här säger Tony själv i en exklusiv intervju med Svensk Dam.

– När säsongen är över går jag alltid igenom det här att jag inte vill göra det igen. Alltid. Man försvinner i en bubbla i fyra månader, man umgås med samma personer, man pratar samma språk, man isolerar sig från sin omgivning och sin vänskapskrets. Och så plötsligt är bubblan över, man är helt slut, tömd på energi, för vad? Att hitta en person som vinner. Och så sitter jag där efteråt och tänker att nu. Nu är jag färdig. Nu vill jag aldrig göra det mer igen, säger Tony.

Annons

Hårda ord. Men vi kan pusta ut. För Tony är inte klar med sin berättelse – och den har en fin vändning.

– Sedan är det som en drog. Det går några månader och sen sitter jag där och tänker att det kommer ju bli kul att göra nästa säsong, säger Tony.

Så kommer Let's Dance tvingas ändra

För att varken Tony eller någon annan inom produktionen ska tröttna på Let's Dance så ser man då och då till att fräscha upp programmet. Så har skett inför årets säsong, som har premiär den 18 mars.

I år har Tony och resten av programmakarna valt att göra ett slags renovering av inventarierna.

– Vi har mängder av toppdansare som vill in i programmet. Det kommer att röra om allting i produktionen. Mer info kommer efter julen när vi börjar köra, har Tony berättat i ett klipp på Instagram.

Annons