Tony Irvings stora förvandling – bilderna avslöjar

Tony Irving Irving har gjort en utseendeförändring – skägget har rykt.

Tony Irving har tagit flera nya beslut sedan årets säsong av Let's Dance nådde sitt slut. Nu visar han upp förändringen i utseendet: "Känner inte igen mitt ansikte"

Här är Sveriges 5 rikaste!
Slå på ljud

Tony Irving, 54, har varit en stor tittarfavorit i Let´s Dance i över tio år. Hans karaktäristiska drag och bestämda kommentarer på "svengelska" har gått hem hos det svenska folket. Och det var inget undantag i år.

Men för Tony Irving fanns det en viss skillnad från årets upplaga av programmet och övriga säsonger. Han började nämligen sakna att själv stå på dansgolvet.

Irvings livsbeslut – har tagit upp dansen igen

Tony har bland annat blivit svensk mästare i dans och tävlingsdansat i USA. Men för ett par år sedan la han passionen på hyllan.

– Jag längtar till att börja dansa igen själv nu. Jag hade tappat all lust. Efter 40 år av dans var jag lite trött på det, berättade Tony i ett videklipp på Instagram dagen efter Let's Dance finalen.

– Varför fasiken ska inte jag ha roligt med dans?

LÄS MER: Hårda orden om Tony Irving efter Let's Dance

Tony Irvings stora utseendeförändring

Men det är inte bara denna förändring som Irving gjort på sistone. Nu har han även tagit till ett nytt grepp vad gäller sitt utseende.

Det var för några dagar sedan som han publicerade en video på sin Instagram. Han hade då fattat ett beslut om att skägget, som han haft en längre period, skulle ryka.

Men mustaschen, den behöll han.

På Instagram skämtar Tony om att han ser ut som en ”70-tals-reject” med polisonger och mustasch.

– Eller som Alex säger: Jag ser ut som popstjärnan Günther, säger Tony och skrattar.

LÄS MER: Tony Irvings livsbeslut – stora vändningen efter Let's Dance

I kommentarerna ber flera av hans följare snällt om att han även borde ta bort mustaschen.

"Snälla Tony, ta bort mustaschen oxå", skriver en följare.

Bara några dagar senare valde Tony att lyssna på sina följares råd. Och nu har även mustaschen rykt.

Nu är alltså den glade dansdomaren helt skägglös, vilket han inte varit på länge, och han menar därför att det känns väldigt ovant.

– Snygg va? Utan min skägg och mustasch. Men jag känner inte igen min ansikte, säger Tony skrattandes i videon på hans Instagram.