Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Total chock i Nyhetsmorgon! Jenny Alversjös vrål när det osannolika händer trisskraparen

01 okt, 2023, 09:00 

Det var vilda scener i Nyhetsmorgon!

Annons

Det är söndag vilket betyder Nyhetsmorgon med Jenny Alversjö i spetsen. Leif GW Persson var på plats, och såklart det mest spännande momentet: triss-skrapet.

Och det blev vilda glädjetjut efter vinsten idag.

Här vägrar Steffo svara på känsliga frågan om kungenBrand logo
Här vägrar Steffo svara på känsliga frågan om kungen

Miljonvinsten i Nyhetsmorgon – har sagt upp sig

Allt som oftast går triss-skraparna hem med den lägsta vinsten, 100 000 kronor. Men, rätt var det är kammar någon hem storvinsten. Och nu verkar lotterna i studion vara extra tursamma.

Förra veckan kammade Turid, 61, från Selbekk hem 100 000 kronor i månaden i 20 år. En ofattbar summa – som gjorde att Turid fått sig ett helt nytt liv:

Annons

– Den stora grejen som jag har gjort är att jag har sagt upp mig från jobbet, sa hon när hon gästade Nyhetsmorgon på länk från Portugal.

Och nu får hon sällskap i miljonärsklubben.

Här vinner Jonas 5 miljoner kronor i Nyhetsmorgon

Under söndagen var Jonas från Sollefteå på plats i studion. Han berättar att han har två barn, en 11-åring och en bonusdotter på 20-år, som inte har någon aning om att han ska skrapa triss i tv.

Så börjar han skrapa. Som så ofta, får han en av varje valör och det hela avgörs på sista. Då sker det osannolika – han kammar hem fem miljoner kronor.

Jenny Alversjö kan inte hålla glädjen inom sig och brister ut i ett skrik, med Jonas försätts i chock. Lyckan i studion går nästan att ta på.

Jenny Alversjö och trissvinnaren i Nyhetsmorgon
Förståeligt nog kan Jonas inte förstå att han är 5 miljoner kronor rikare.

– Jag kan inte ens fråga hur det känns! utbrister Jenny som konstaterar att Jonas har svårt att ta in vad som faktiskt hänt.

Annons

– Trodde du också det var hundra tusen? frågar hon och får medhåll av en Jonas som bara försöker ta in att han numera är miljonär.

Så underbart att se!

Foto: TV4

Annons