Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Totalt sammanbrott i TV4 – Soraya och Anders skrattar ihjäl sig

23 apr, 2024, 08:10 
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad kan inte hålla sig för skratt – när gästen visar sin talang.
Annons

LiLiCo, som egentligen heter Ann-Sophie Lennerfors, har slagit stort i Japan. Hon tycks kunna det mest och har en imponerande meritlista som rymmer allt från tv-personlighet till musikalartist.

Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”Brand logo
Jenny Strömstedt om framtiden i Nyhetsmorgon: ”Får stå ut”

Förra året så släpptes Lasse Holms odödliga klassiker ”E de det här du kallar kärlek” på japanska. Då var det ingen mindre än LiLiCo som sjöng den japanska versionen och fullkomligt golvade Lasse Holm.

– Jag blev överraskad över hur bra det lät. Det var väldigt svängigt och röjigt vilket jag gillade, säger Lasse Holm till Expressen.

Annons
LiLiCo
LiLiCo, som egentligen heter Ann-Sophie Lennerfors, har gjort sig känd i Japan.

Soraya och Anders brister ut i skratt

I måndagens Nyhetsmorgon var huvudpersonen själv på plats i Sverige för att prata om sin karriär i Japan. Då kom det fram att LiLiCo även dubbar film och tv-serier i landet.

En av karaktärerna som hon dubbar är Eric Cartman från tv-serien South Park. Självklart kräver programledarduon Anders Pihlblad och Soraya Lavasani att hon bjuder på ett smakprov – och LiLiCo levererar.

Den japanska repliken sker med inlevelse, i ett tempo som överraskar både Soraya och Anders så till den grad att de brister ut i en skrattattack som aldrig tycks ta slut.

Annons
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad
Soraya Lavasani och Anders Pihlblad har svårt att hålla sig för skratt när LiLiCo visar hur hon dubbar South Park-figuren Eric Cartman.TV4

”Helt körd i rösten”

Även LiLiCo verkar tagen över sin egen inlevelse.

Annons

– Oj! Jag hoppas inte mick-killen flög iväg där, säger hon i Nyhetsmorgon.

Samtidigt kämpar Soraya och Anders med att återhämta sig från skrattattacken. När de samlat sig kräver de att LiLiCo bjuder på fler repliker och nya skrattsalvor ekar i studion.

– Alltså, om man spelar in ett avsnitt är man helt körd i rösten, säger LiLiCo.

Foto: TT/Instagram

Annons