Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tragiska beskedet från familjen – Elin Kjos är död

22 mar, 2023, 09:35 

Elin Kjos har kämpat mot cancern länge, nu har hon avlidit.

Annons

Träningsprofilen Elin Kjos har visat upp sin kamp mot cancern i sina sociala medier. Nu har hon gått bort, skriver familjen i ett inlägg på Instagram. Elin blev 35 år gammal.

Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023Brand logo
Kända svenska profilerna som lämnat oss 2023

”Det är med oerhört tungt hjärta vi skriver detta från Elins Instagram. Igår kväll somnade vår älskade Elin in till tonerna av Eva Cassidy. Sjukdomen eskalerade snabbt i slutskedet och kroppen orkade inte mer. Som hon tagit sig an denna utmaning. Med mod, styrka och kärlek till livet och de runtomkring henne. Du är enastående vår älskade Elin.” skriver de i inlägget.

Annons

Elin Kjos var en före detta elitsimmare som blev fitnessinfluencer och 2020 drabbades hon av en aggressiv form av lungcancer. Läkarna gav henne då 3-6 månader att leva men hon slog oddsen och lyckades kämpa emot cancern betydligt längre än så. På sin Instagram delade hon öppenhjärtigt med sig av sin resa för sina följare, som fick läsa om både de goda stunderna och de svåra.

Hon hade haft en podd tillsammans med sin syster Ida, men förra veckans avsnitt uteblev då Elin behövt läggas in på sjukhus igen.

Ida skrev på Instagram att Elin behövde allt stöd hon kunde få i den svåra stunden och de stöttande kommentarerna vällde in. Ida skrev ett inlägg där hon tackade för all kärlek å Elins vägnar. Hon somnade in under tisdagskvällen.

Annons