Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Trista beskedet till Helena och Zlatan – inte välkomna

21 dec, 2023, 08:00 

Zlatan Ibrahimovic har fått ett trist besked.

Annons

Känslosamma scener utspelade sig tidigare i år när Zlatan Ibrahimovic klev ut på San Siros fotbollsplan. Publiken applåderade vilt och skrek hurrarop när det stod klart att spelarkarriären var över.

Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena SegerBrand logo
Zlatan avslöjar: Så träffades han och Helena Seger

I publiken satt Helena Seger och torkade tårarna. Hon om någon visste hur mycket tid och energi familjen lagt ned på Zlatans fotbollskarriär och hur mycket sporten betytt för honom.

– Jag har gråtit jättemycket och så tittade jag på mina lagkamrater och de grät. På skärmarna var det folk som grät och så kollade jag på min fru för stöd och hon grät mest av alla, sa han på presskonferensen efter.

Annons
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic
Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic i samband med avtackningen på San Siro tidigare i år.

Zlatan dök aldrig upp

Men när en dörr stängs öppnas en annan. Zlatan kommer fortsätta sin karriär i AC Milan, klubben som han avslutade spelarkarriären i, och kliva in som rådgivare i Milans ägargrupp.

Samtidigt finns det ett visst orosmoln som hänger över Zlatan. När AC Milan nyligen hade sin årliga julmiddag dök han inte upp, trots att han var inbjuden till den stora festen.

Oron i Italien

Italienska tidningen Gazzetta dello Sport skriver att Zlatan Ibrahimovic drabbats av influensan. I stället för att gå på julmiddag har han fått stanna hemma och kurera sig.

Annons

Som rådgivare kommer Zlatan kunna vara med och påverka framtida värvningar. Frågan är bara om han kommer kunna sköta sitt jobb när den viktiga värvningsmånaden januari väntar runt hörnet.

Tiden är knapp och tidningen La Repubblica oroar sig nu för att Zlatan kan behöva ställa in även framtida uppdrag.

Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic är sjuk i influensan och fick ställa in julmiddagen med Milan.

Foto: TT

Annons