Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Trista beskedet till Pernilla Wahlgren – bara en vecka innan premiären

14 mar, 2024, 16:00 
Pernilla Wahlgren har nu nåtts av ett tråkigt besked – bara veckor innan premiären av Masked Singer.
Annons
Det här är Masked SingerBrand logo
Det här är Masked Singer

Pernilla Wahlgren är känd för att ha många bollar i luften. Hon jonglerar skickligt mellan Wahlgrens värld, utsålda föreställningar, Allsång på Skansen och Masked Singer.

Det sistnämnda programmet är tillbaka i rutan den 22 mars. Då får vi återse Pernilla i rollen i juryn, som även består av Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai.

Där ska de återigen med hjälp av ledtrådar lyckas pricka in vilken kändis som döljer sig bakom avancerade masker, något som de lyckas med med blandad framgång.

Annons
Felix Herngren, Nour El-Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw
Felix Herngren, Nour El-Refai, Pernilla Wahlgren och Måns Zelmerlöw är snart tillbaka som jury i Masked Singer.Karin Törnblom/TT

Pernilla Wahlgren: ”Skittråkigt”

Dessvärre har programmet kantats av tråkigheter i form av läckor. Eftersom allt är förinspelat, och det sitter personer i publiken, finns det människor som vandrar runt i det öppna med facit på vilka som gömmer sig bakom maskerna.

TV4 har vidtagit åtgärder för att läckorna ska upphöra, men hittills har man inte lyckats få bukt med problemet, något som Pernilla Wahlgren berättat om sin podcast ”Wahlgren & Wistam”.

Annons

– Då är tanken att vi ska vara lite som en pakt, som ett team som håller tyst. Men tyvärr är det flera som springer och skvallrar. Jag ska inte säga att allting stämmer men jag har ju sett listor liksom när de lägger ut.

– Det är skittråkigt. Det är jättetråkigt att folk inte kan sitta där och känna att "va häftigt att jag var får vara med och se det här och nu ska jag ju självklart hålla tyst om det". Det blir ju ett tråkigt program för alla.

Kan ha drabbats av ny läcka

Nu kan programmet, redan det hunnit börja, ha drabbats av en ny läcka. Enligt Aftonbladet så finns det en lista som cirkulerar på forum som påstås avslöja vilka som gömmer sig bakom maskerna.

Annons

Anika Beclijevski, producent för programmet, skriver i ett mejl till Expressen att det alltid komma finnas en rad spekulationer när det kommer till ett program som Masked Singer, samtidigt som man försökt förhindra att nya läckor sprids.

”Vi har jobbat intensivt tillsammans med produktionsbolaget och gjort förändringar i produktionen som vi tror kommer förbättra och säkra upp kommande säsong. Det viktiga för oss är att ge tittarna den bästa underhållningen och säkerställa så att inte några läckor ska förstöra upplevelsen och spoila för våra tittare”.

Klara Hammarström i Masked Singer
Karamellen, som var Klara Hammarström, vann Masked Singer-finalen i Masked Singer Sverige 2023.Karin Törnblom/TT

Foto: TT

Annons