Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Trots TV4:s tjatkampanj – stjärnan vägrar vara med på Let's dance

19 okt, 2022, 09:00 
AvIbraheem Alsalman

Nu berättar stjärnan varför hon har nobbat programmet flera gånger!

Annons
Här är Li Pamp – ny antikexpert i ”Bytt är bytt”!Brand logo
Här är Li Pamp – ny antikexpert i ”Bytt är bytt”!

TV4 har genom åren satsat på olika program när det gäller underhållning. Vi har Idol, diverse matprogram och såklart tävlingsprogram.

När kanalen presenterade det nya programmet, "Bytt är Bytt", som leds av Reneé Nyberg, så var många skeptiska.

Vad skulle ett sådant program kunna handla om?

Tanken var att Reneé Nyberg och antikhandlaren och tillika experten Karin Laserow, 72, skulle, som par försöka gissa sig fram till dyrgripen bland åtta antikviteter. Värdet på det föremål som paren behöll till slutet av programmet blev även vinstsumman de fick åka hem med.

2020 slog coronapandemin till och produktionen bakom Bytt är Bytt tvingades till att drastiska åtgärder. För säkerhetens skull byttes Karin Laserow ut och in kom Li Pamp, 50. Pamp gör nu sin tredje säsong samtidigt som Karin Laserow valt att fokusera på andra projekt.

Annons

Laserow har bland annat varit antikhandlare, inredare och planerar nu även att göra inredningsreportage. För Hänt berättar hon mer om saknaden till det omåttligt populära programmet och betydelsen för henne.

Trots TV4:s tjatkampanj – Karin Laserow vägrar vara med på Let's dance

Hon berättar sedan mer om sina framtidsplaner:

– Min framtid är oviss när det gäller Bytt är bytt, skulle jag vilja säga. Det är som skrivet i stjärnorna om man säger det snyggt, som det ser ut just nu så vet jag inte.

– Såhär är det, på något sätt skulle jag ta det beslutet när jag får det, om min egen ålder och hälsoskäl, min mans hälsa och så, jag skulle utvärdera det vid den tidpunkten när det skulle bli, i så fall.

Karin Laserow avslöjar sedan att hon, genom åren och flera gånger, nobbat ett annat program – nämligen Let's Dance.

– I samband med Bytt är bytt då ville man rätt många gånger att jag skulle ställa upp och dansa i Let's Dance, men de här benen passar inte att visas ”in public”. Det kanske inte är så mycket, men en tre eller fyra gånger i alla fall. Det är inte min grej, säger hon till Hänt.

Annons