Tuffa beskedet för Helena Seger – pengarna har försvunnit!

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena Seger lever och frodas i Stockholm.Samtidigt kommer oroväckande besked om hennes partners finanser.

Helena Seger och Zlatan Ibrahimovic är ett sammansvetsat par. De har hållit ihop i över femton år, bott i en uppsjö olika städer, uppfostrat sönerna Maximilian och Vincent tillsammans och byggt ett liv.

Nu är Zlatan tillbaka i Stockholm efter att ha åkt på en skada under ett träningspass med sin italienska klubb Milan. Men dystra besked kommer sällan ensamma.

Bakslag för Helena Seger

så är zlatans fru helena segers som mamma

Helena och Zlatan har varit tillsammans i över 15 år.

I veckan kunde Dagens industri rapportera att Zlatans svenska företag Unknown AB visat prov på riktigt oroväckande tendenser. Unknown AB äger rättigheterna till varumärket “Zlatan” och minskade rejält i omsättning under 2019 – totalt med nästan 15 procent. Samtidigt halverades företagets vinst jämfört med året innan.

Fotbollsjournalisten Johan Larsson tror dock att familjen Seger Ibrahimovic sitter lugnt i båten.

“Inte kul när affärerna går dåligt”

– Såklart att det inte är kul när affärerna går dåligt. Och Zlatan har haft en del motgångar på den fronten. Hans klädmärke A-Z blev ett fiasko och lades ner med mångmiljonförlust. Det sägs ju att Helena varit med och rådgivit honom lite också, så hon kanske tar det personligt. Men överlag har den där familjen ruskigt bra finanser. Zlatan har tjänat oerhört mycket pengar under sin karriär, och nu har han fler lukrativa reklamsamarbeten än någonsin. Så ingen behöver vara oroad för dem, säger Johan.

Och tittar man på siffrorna, så ger de Johan rätt. Zlatan sägs sitta på en privat förmögenhet på över 1,1 miljarder kronor.