Tuffa midsommarutmaningen för Lotta Engberg och Soldoktorn

Tuffa midsommarutmaningen för Lotta Engberg och Soldoktorn

Lotta Engberg och Mikael Sandström, Soldoktorn Vimmel, Kristallen 2020, Vasateatern, Stockholm, 2020-08-27(c) Karin Törnblom / TT Kod 2377

Karin Törnblom/TT

Så firar det älskvärda paret midsommar.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!
0:40

Efter reklamen: 6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

(0:40)

Slå på ljud

Sommaren är full av jobb för Lotta Engberg, 59, som programleder ”Lotta på Liseberg”. Ett populärt program som vi även får se två extra avsnitt av i sommar!

– Nu har vi haft två jättekonstiga somrar. En helt utan publik, tack gud för alla gästartister som kom och som stannade kvar, så man hade någon att sjunga med, och till, berättade Lotta för Svensk Damtidning inför premiäravsnittet.

Även på midsommar väntas jobb för den folkkära programledaren Lotta Engberg. Hon kommer nämligen styra och ställa i Bingolottos midsommaravsnitt som sänds på TV4 20.00 ikväll.

"Det ingår i sommaren"

Samtidigt kommer hennes kärlek Mikael "Soldoktorn" Sandström, 64, vara ute i deras sommarhus. Det betyder att paret återigen firar midsommar isär.

Soldoktorn och Lotta Engberg

Midsommar firas isär!

– Mikael ska vara i sommarhuset på midsommar, men jag jobbar och ska göra midsommarbingo, säger hon till Expressen och fortsätter:

– Det är hektiskt men det är roligt, skulle inte vilja vara utan det, det ingår i sommaren.

Vad "Soldoktorn" kommer att underhålla sig med i deras sommarhus, det vet vi inte. Men en vettig gissning är att han kommer att se Bingolotto under kvällen. Annars har han säkert fullt upp med sin bok. Den är inte helt klar ännu men tanken är att Mikael ska jobba på den under sommaren på sitt lantställe.

– Den handlar om medicinska specialfall. Några roliga, några spännande, några sorgliga, donationer och liv som jag ångrar att jag räddade. Det kan man faktiskt göra, har han tidigare berättat för Hänt.

– Den är grovrskriven. Nu ska den redigeras med kapitel och ordning och så. Gissningsvis blir den klar i mars nästa år ungefär.