Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tv-bilderna i Wahlgrens värd som kärleken Christian Bauer inte vill se: ”Extra jobbigt"

06 okt, 2023, 09:27 

Christian Bauer beskriver det som ett "extra jobbigt avsnitt" av fästmöns reality-program.

Annons

Christian Bauer föll pladask för Pernilla Wahlgren år 2021, och med det kom ett helt nytt liv i rampljuset. Ja, han kan numer titulera sig realitystjärna!

Det är säkerligen inte alla som är villiga att betala det priset för kärleken, men för Christian Bauer var det självklart. Även om det händer att saker sänds på tv som han själv tycker är jobbigt.

Pernillas hån mot Christian: ”Omanligt”Brand logo
Pernillas hån mot Christian: ”Omanligt”

Christian Bauer om jobbiga bilderna i Wahlgrens värld

Det var under veckans avsnitt av Wahlgrens värld som vi fick se en sårbar Christian, drabbad av ryggsmärtor. Han vaknade upp med ryggskott, och låg till slut på marken för att få hjälp att hantera smärtorna av Niclas Wahlgren.

– Ryggskott är så omanligt, skojade Pernilla när hon såg fästmannen ligga och vråla av smärta på köksgolvet.

Annons

Ja, Pernilla verkar inte röras i ryggen av kärlekens smärtor, och säger att han inte borde vara så "sjåpig". Men när Christian till slut kämpar sig till bilen för att ta sig till en naprapat ångrar hon sig:

– Jag måste säga att det verkligen verkar som att Christian har ont. Vet du vad, jag ska inte säga att han är sjåpig. Jag måste öva på att tycka synd och ta hand om honom.

Christian själv verkar tycka det är jobbigt att se bilderna i efter hand. På Instagram delar han en skärmdump från avsnittet med texten:

"Extra jobbigt avsnitt ikväll. Men också såååå mycket kärlek"

Pernilla Wahlgren om att ha med Christian Bauer i Wahlgrens värld

Att Christian är okej med att kameror plötsligt följer hans varje steg är onekligen tur för Pernilla. Hon var väl medveten om att det var udda och kallar fästmannen för "modig och bjussig" som ställer sig framför kameran.

– Det är en väldigt speciell situation att bli tillsammans med nån som har en reality-serie och jag tror att folk inte riktigt förstår hur mycket vi filmar, har Pernilla sagt till Aftonbladet.

Men Christian Bauer har visat sig vara en naturbegåvning, till Pernillas stora lycka.

– Det är klart att det är väldigt tacksamt för mig att jag har träffat en kille som faktiskt kan tänka sig att stå framför kameran ibland, det är inte alla som skulle tycka det var fine, säger hon till tidningen.

Christian Bauer i publiken på Allsång på Skansen
Christian Bauer gör allt för att stötta sin blivande fru, här i publiken under premiären av Allsång på Skansen.

Foto: TT

Annons