Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV-profilens chockbesked om förhållandet: "Vi har gått i sär – jag är singel"

03 okt, 2023, 19:30 
Anis Don Demina och Pär Lernström
TV-profilen avslöjar sanningen om sin relation: den är över.
Annons

Pär Lernström och Anis Don Demina bildade radarpar i flera säsonger av Idol. Youtube-kändisen Anis var den perfekte sidekicken till veteranen Pär.

Men nu är samarbetet över. TV4 meddelade nyligen att Anis lämnar programmet och ersätts av Amie Bramme Sey.

Rania Shemoun Olsson oviss – efter ett år i NyhetsmorgonBrand logo
Rania Shemoun Olsson oviss – efter ett år i Nyhetsmorgon

Anis Don Demina och flickvännen har gjort slut

Anis gav själv beskedet till Pär i ett videoklipp.

– Det är dags nu, Pär, du hittar inte en bättre sidekick. Hon är smart, rolig, intressant... Det är dags nu. Det kommer bli bra, farväl, säger Anis i videoklippet.

Pär Lernström och Anis Don Demina
Anis är singel!

Det har varit en period av avsked för Anis på sista tiden. Nu avslöjar han på Instagram att han och flickvännen gått skilda vägar.

Annons

– Vi gick isär för ett tag sedan. Vi är inte ovänner och ingenting har hänt Ibland funkar det bara inte, säger Anis.

Flickvännen har förblivit hemlig och har inte blivit namngiven i pressen. Det var kvinnans eget beslut, avslöjade Anis när han gästade Gry Forssell med vänner.

– Jag vill visa, man är lite stolt men det blir inte så jävla bra. Jag har haft offentliga relationer och det blir bara massa huvudvärk och hon är inte offentlig och hon har ingen avsikt att vara det, sa Anis i programmet.

Tuffa tiden för Anis Don Demina

En tuff tid för Anis således. Men han har räckt över sina lyckönskningar till Amie, efterträdaren som säkerligen kommer att göra ett glimrande jobb.

– Fredagar är veckans bästa dag och den bör alltid vara fylld med musik, glädje och gemenskap! Jag är överlycklig att få spendera hösten med Idolfredag varje vecka tillsammans med Idolerna, Pär, juryn och tittarna. En dröm, säger Amie i ett pressmeddelande.

– När vi nu ska kliva in i Idolhösten på allvar, inta studion och börja den spännande vandringen mot finalen i Globen är jag så glad att jag kommer att få ha Amie vid min sida hela vägen. Hon är en oerhört trygg och bra programledare och dessutom kommer hon, precis som jag, från radion, säger Pär.

Annons