TV-stjärnan Jane Seymour skiljer sig

TV-stjärnan Jane Seymour skiljer sig
Annons

Jane-1

jane-456Skådespelarparet Jane Seymour och James Keach skiljer sig efter tjugo år tillsammans.

Tjugo år är nog! Nu skiljer brittiska tv-stjärnan Jane Seymour, 62, sig från amerikanske skådespelarmaken James Keach, 65, och blir singeltjej igen. Anledningen sägs vara “oförenliga olikheter”.

Spelade golf i Sverige

Urtrevliga Jane, som spelade kändisgolf på Drottningholms golfbana utanför Stockholm för en massa år sen och var så härlig att intervjua och som är känd för sitt kastanjebruna hårsvall och för att ha ett brunt och ett blågrönt öga – och inte minst för sin succéroll som vildmarksdoktorn Dr. Quinn i succéserien med samma namn som rullade i svensk tv mellan åren 1993 och 1998, som utspelades i amerikanska västern och bjöd dramatik och romantik i väl avvägda doser och mycket mockafransar – har levt separerad från James i nästan ett år.

Annons

Jane-Seymour

Han var förresten med på golfbanan också, och lika trevlig han. Jane och James – som är bror till Stacy Keach,72, som snart kommer i filmen ”Nebraska” – har tvillingsönerna John och Kristopher,17, ihop. Och för deras skull hålls skilsmässan nedtonat diskret.

Jane-2

– Jane har begärt delad vårdnad om John och Kristopher. Däremot avstår hon ”hustru-underhåll” från James. För Jane är detta fjärde gången gillt. Första äktenskapet, med Michael Attenborough höll i två år, äktenskap nummer två med Geoffrey Planer avverkades på året blankt, och nummer tre med David Flynn håll i sig i elva år. Och så James nu då, tjugo år. Men jämfört med de övriga, är det en evighet!

Av Marianne Rolfstadius
Foto: Stella Pictures

 

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “TV-stjärnan Jane Seymour skiljer sig”

 1. Humaniora skriver: 31 oktober, 2013

  All heder till de kvinnor som vågar bryta upp ifrån ett uttorkat och näringsfattigt äktenskap……..även om det innebär viss ekonomisk förlust! – Den personliga friheten och oberoendet är vinsten!!


 2. My skriver: 31 oktober, 2013

  Hon är härlig 🙂


 3. snickarjohn skriver: 1 november, 2013

  Hennes riktiga efternamn är Frankenberg.
  Om någon undrar


 4. Elle skriver: 2 november, 2013

  Så befriende vakkert det er å se en naturlig skjønnhet uten Botox og lifts! Hun ser fantastisk fresh ut i motsetningen til medsøstre med nebb og oppblåste eplekinn!


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar