Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Tv-stjärnan säger som det är – tackar ex-maken efter skilsmässan

17 nov, 2022, 13:00 
AvIbraheem Alsalman

Sportjournalisten och programledaren berättar om relationen till ex-maken och barnen i dag.

Annons
5 saker du inte visste om Steffo TörnquistBrand logo
5 saker du inte visste om Steffo Törnquist

Karin Frick, 42, har haft en framgångsrik karriär som bara pekat spikrakt uppåt.

42-åringen har bland annat bevakat fotboll och tennis.

I dag jobbar Frick på Discovery där hon väldigt ofta syns i samband med de allsvenska fotbollssändningarna. De senaste åren har hon blivit en folkkär tv-profil som går hem hos de svenska tv-hemmen.

Nyligen förlängde hon sitt kontrakt med Discovery till 2025 – och det är hon väldigt glad över.

– Det känns väldigt bra, otroligt kul. Jag skulle inte säga att det var någon tvekan från min sida, säger Karin Frick till Expressen.

Bortsett från fotbollen är Karin Frick väldigt tennisintresserad och har bevakat den anrika turneringen Wimbledon. Däremellan har hunnit vara konferencier på olika tennistävlingar.

Annons

Karin Frick öppnar upp efter seperationen: "Väldigt svårt"

Men allt är inte frid och fröjd i Fricks liv.

Förra årets förändrades hennes familjesituation när hon och pappan till barnen valde att gå skilda vägar. Programledaren berättade då för Expressen att det hela var väldigt odramatiskt – och med facit i hand har allt gått på bästa tänkbara sätt.

– En separation är alltid en separation, men jag tror att det har blivit så bra det bara kan bli. Vi har fortfarande en så pass bra relation och hjälper varandra sjukt mycket. Han behöver kanske min hjälp lite mer på veckorna medan jag behöver hjälp på helgerna, säger Frick till tidningen och fortsätter:

– Jag är väldigt tacksam för det. Det skulle vara väldigt svårt att ha ett sådant här jobb om man inte hade den stöttningen.

Karin Frick, 42, inledde karriären på just Expressen och 2007 tog hon steget till TV4. Där programledde hon Nyhetsmorgon och dessutom var hon reporter på olika mästerskap. 2014 gick hon vidare till Discovery som bland annat äger Kanal 5 och Kanal 9.

– Det är ett privilegium att jobba med det som man tycker om. Vi är ju ett gäng som har sjukt kul ihop, vilket jag tror speglar våra sändningar. Nu känns det inte som att det finns en dag då det är jobbigt att gå till mitt jobb, säger Karin Frick.

Annons