Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4 agerar på Let's Dance-stjärnans beteende – vägrade visa händelsen

29 apr, 2023, 12:00 

David Lindgren kunde inte hejda sig – nu avslöjas agerandet i Let's Dance.

Annons

Let's Dance har rullat i rutan i över 16 år. Kändisarna har kommit och gått, bjudit på danser så passionerade att de kan beskrivas som eldiga, och såväl jury som tittare har häpnats över deras dansanta resor.

6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!Brand logo
6 kärlekspar i Let's dance – så gick det sen!

Programledarna har likt kändisarna blivit omtyckta TV4-profiler. Varje vecka är de på tårna, ställer frågor och försöker ge en rättvis bild av vad en cha cha cha, en tango eller en rumba egentligen innebär.

I år kamperar David Lindgren och Kristin Kaspersen ihop. Med sin scennärvaro har programledarna byggt upp en kemi som osar underhållning, närvaro och trygghet.

Annons
Kristin Kaspersen och David Lindgren
Programledarna Kristin Kaspersen och David Lindgren i Let's Dance.

Händelsen med David Lindgren TV4 inte visade

David Lindgren är till och med så trygg i sin roll att han i en av årets sändningar vågade sig på att fuska lite. Programledaren från Skellefteå hyser nämligen ett stort hockeyintresse och hejar på Skellefteå AIK.

När laget befann sig i en SM-final mot guldvinnarna Växjö Lakers, kunde David Lindgren inte hindra sig från att följa en av matcherna, som sändes parallellt med Let's Dance.

Tittarna svävade i blindo och hade ingen aning om att David Lindgren gömde en mobil bland manuskorten. På Instagram berättade han om tilltaget och avslöjade då det som TV4 valt att mörka.

Annons

– Jaha ni tror att jag kollar ner i korten för att kolla vad jag ska säga? Nej nej…. jag vet vad jag ska säga, däremot vill jag veta hur det går i matchen, skriver David Lindgren.

Chocken efter avslöjandet

I kommentarsfältet är det många som jublar, hyllar och garvar åt David Lindgrens agerande. Let's Dance-kollegorna Ann Wilson och Dermot Clemenger har båda kommenterat inlägget med skrattemojis.

”Du är så jäkla bra David”, skriver en person.

”Hahah hade inte förvånat mig”, skriver en annan.

”Gick ju sisådär för SAIK igår”, skriver en tredje.

Foto: TT/Instagram

Annons